reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa. Potrzebuję słowa otuchy, staramy się co prawda z partnerem dopiero drugi cykl,ale czuję ogromny zawód, że znów się nie udało. Ostatni okres 19.10, cykle bardzo regularne 28 dni. Dziś powinnam dostać okres, od 3 dni chodziłam jak na szpilkach żeby wyczekać dnia testowania, lekkie miłości, sennosc, wrazliwosc na zapachy itp i niestety dzis test negatyw, a kilka godzin po nim pojawiła się krew. Czułam się inaczej w tym cyklu niż zazwyczaj, a tu jednak klapa. Narzeczony poszedł do sklepu, a ja płaczę po kryjomu bo puściły nerwy. :(((
Kochana rozumiem bo to takie pierwsze zderzenie bo wydaje się takie proste i nagle się nie udaje, ale musisz nabrać cierpliwości, bo to jednak trwa ❤️ dajcie sobie czas. Czy sprawdzasz czy masz owulacje (jakiś monitoring u gina), czy robiłaś sobie jakieś badania. Rozgość się, każda z nas przeżywa mniej bardziej i tak samo się stara dłużej, krócej.

Cześć dziewczyny, jestem tu nowa. Potrzebuję słowa otuchy, staramy się co prawda z partnerem dopiero drugi cykl,ale czuję ogromny zawód, że znów się nie udało. Ostatni okres 19.10, cykle bardzo regularne 28 dni. Dziś powinnam dostać okres, od 3 dni chodziłam jak na szpilkach żeby wyczekać dnia testowania, lekkie miłości, sennosc, wrazliwosc na zapachy itp i niestety dzis test negatyw, a kilka godzin po nim pojawiła się krew. Czułam się inaczej w tym cyklu niż zazwyczaj, a tu jednak klapa. Narzeczony poszedł do sklepu, a ja płaczę po kryjomu bo puściły nerwy. :(((
Wiem
Co czujesz . Za mna 4 nie udany cykl i tez wiem ze to nie jest duzo, ale po każdym jest mi gorzej…. I tez niby wszystko ze zdrowiem okej🥴🤢

coś o mnie na dzisiaj.
-3 dni temu odstawiłam dupka (powinnam mieć okres dziś, no góra jutro, ale cisza)
- tempka wyżej niż wczoraj, nic nie spada
- 12 dni po ovi (to jakies 10, 11 dpo)
Na dole wstawiam testy, te prawie białe cienkie z przedwczoraj, na dole pod nimi z wczoraj i ten jeden samotny na zdj z dzisiaj
Ja na tym jednym widzę kreskę jak nic!

reklama
Do góry