reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
coś o mnie na dzisiaj.
-3 dni temu odstawiłam dupka (powinnam mieć okres dziś, no góra jutro, ale cisza)
- tempka wyżej niż wczoraj, nic nie spada
- 12 dni po ovi (to jakies 10, 11 dpo)
Na dole wstawiam testy, te prawie białe cienkie z przedwczoraj, na dole pod nimi z wczoraj i ten jeden samotny na zdj z dzisiaj
Nie chcę zapeszać, ale ja tam kuźwa widzę kreskę.

Ja w tym cyklu, też bylam wyjątkowo zdolowana, polaly się łzy rozczarowania, taki byl piekny pik i goowno z tego, przez 4 dni prawie z mężem nie gadalam, a on twierdził, ze traktuje go jak wroga, jakby winę za niepowodzenie ponosił on. A ja potrzebowalam ilolacji emocji, poplakania sobie i przeżucia tego gorzkiego rozczarowania... i tyle.
Czasami czuję się jak chomik w tym kołowrotku, biegnę zasuwam zataczam krąg i wszystko to samo i od nowa się zaczyna.
Ja nam co miesiąc to samo .
A jeszcze co chwile dostaje wiadomości od znajomych ze ciąża , albo kolejna ciąża
No cóż

skoro to 2cs to wypłacz się i w kolejnym cyklu działaj 🤩 nie myśl o testach, suplementach bo masz na to czas. Pozwól sobie na radość ze starań 💞 łykaj kwas foliowy i uprawiaj dużo seksu :)
Dzięki za słowo otuchy;) bede się starac trochę wyluzować, bo sama wiem, ze sie nakrecilam od momentu w ktieym uznaliśmy, ze zaczynamy działać;) nie pomaga mi tez to, że dookola sporo znajomych w ciąży akurat i to takich "raz dwa i trach jest".

Dzięki za słowo otuchy;) bede się starac trochę wyluzować, bo sama wiem, ze sie nakrecilam od momentu w ktieym uznaliśmy, ze zaczynamy działać;) nie pomaga mi tez to, że dookola sporo znajomych w ciąży akurat i to takich "raz dwa i trach jest".
może i tobie się uda za cykl czy dwa i też bedziesz taka raz dwa i trach 🥰

reklama
Do góry