reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

No i co tam wypatrzyłas ciekawego?
Wyjazdu jeszcze nie wypatrzyłam, ale muszę szybko szukać, bo uro zaraz po Trzech Królach, a to gorący weekend.

Mąż dostanie jakąś fajną kurtkę. Złożymy się z mamą, bo chcę zamówić z Superdry.

Mama dostanie łóżko, bo śpi na wypierdzianej kanapie.

reklama
Dlatego ja mam problem, żeby iść na terapię. Mieszkam w małym mieście, bez możliwości dojeżdżania gdzieś obok, boje się, że nie znajdę tu pomocy. Jest jedną psychiatra ale ona raczej słynie z wystawiania chorobowych...
Polecam terapię przez neta. Sama tak korzystam, bo daje mi to możliwość wyboru terapeuty i brak dojazdów.

Załączniki

• c6e14401-5050-4da2-8950-89a9a661dc09.jpeg
    c6e14401-5050-4da2-8950-89a9a661dc09.jpeg
    69,5 KB · Wyświetleń: 91
no dlatego pójdę na tą bete jutro 😂
wyczekujęęęęęęęęęęę
Haha no tak, źle się napisałam, ale czytałam o jakiś śluzach, myślałam, że znów jakaś gwiazda dodała majtki z śluzem do oceny 😂😂😂
oj dodała, dodała............... choć w całej swej obleśności życzę jej, żeby to się jednak dobrze skończyło :(

Wyjazdu jeszcze nie wypatrzyłam, ale muszę szybko szukać, bo uro zaraz po Trzech Królach, a to gorący weekend.

Mąż dostanie jakąś fajną kurtkę. Złożymy się z mamą, bo chcę zamówić z Superdry.

Mama dostanie łóżko, bo śpi na wypierdzianej kanapie.

Uwielbiam słowo "wypierdziane" (w kontekście jakiejś rzeczy nie melodii) 😂😂😂😂😂😂

Wizyty w biurze sprawiają, że mój mózg jest w stanie połączyć Terencjusza z Ola z WS. To chyba wystarczający powód żebym dostała zgodę na 100% HO 💁‍♀️🤦‍♀️

reklama
teraz na zalando lounge jest sporo fajnych kurtek z sd w dobrych cenach! :) tez patrzylam, bo bardzo lubimy tę firmę, ale mój stary to wysoki suchar i coś na niego znaleźć żeby nie wyglądał jak lizak to graniczy z cudem.

Do góry