G
guest-1715015400
Gość
Nie wiem jakie masz problemy ale polecam ci ten kanał na yt ,bardzo dużo można się dowiedzieć i bardzo dużo wiedzy za darmo,sama mam problemy ,bo mam nerwice lękową,były momenty ze była i depresja przez lęki..Chodziłam do psychologa może trochę pomogło bo się wygadałam i wyrzuciłam wszystko z siebie ale myśle ze większa robotę zrobił właśnie ten kanał bo uświadomił mnie skąd takie emocje i pokazał jak sobie radzić,psycholog tez dawała jakieś zadania i rady jak sobie radzić w sytuacjach w których sobie nie radziłam emocjonalnie ale zrezygnowałam bo kupa pieniędzy a z czasem spotkania wyglądały tak samo i czułam ze ani nie wychodzę mądrzejsza ani spokojniejsza,ewidentnie myśle ze ten kanał otworzył mi oczy i dzięki niemu lepiej się czuje psychicznie,nie uleczył mnie całkowicie ale funkcjonuje i radzę sobie o wiele lepiej i wiem ze jak dalej pójdę tą drogą to o nerwicy lękowej zapomnę.Na serio próbowałam wielu rzeczy bo i książki różne psychologiczne i medytacje i fitness i średnio pomagało..także da się i bez psychologa bo na prawdę, jest mega dużo wiedzy w internecie,tylko trzeba trafić na dobrą wiedzę i pracować nad sobą,a wygadać możesz się najbliższej osobie jak ci jest zle,facetowi albo komuś z rodziny,nie trzeba wcale za to płacić
Kanał nazywa się - Stowarzyszenie psychologiczne zaburzeni&odburzeni