reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Dziewczyny, gdzieś kiedyś obiło mi się o oczy, że niektóre z Was zażywają antydepresanty? Jeśli nie chcecie pisać to rozumiem oczywiście, ale jestem ciekawa czy są jakieś leki, które można w ciąży...
ja brałam Seronil ale po tym jak dowiedziałam się ze jestem w ciąży musiałam odstawić. Ostatnio byłam na wizycie u lekarza i pytałam czy mogę coś brać. Lekarka powiedziała, że odradza. :-/ staram się funkcjonować bez. Chwilami jest ciężko.

Któraś może mi powiedzieć czy te suple mają sens czy nie?

Link do: Apteka Melissa bo tanie nie są xD
To ja się wypowiem, bo akurat zaczęłam stosować ten preparat parę dni przed ostatnim okresem, odstawiłam po pozytywnym teście. Nie wiem na ile mi pomógł, ale akurat wtedy nam się udało.
Faktycznie Q10 ma tą gorszą formę, ale nie oszukujmy się, sam ubichinol dobry kosztuje już ponad 100 zł.

Z tej samej serii, tylko dla facetów w szybkim tempie podniósł wszystkie parametry nasienia. Wiadomo, że doszły też inne czynniki, jak spanie w luźnych gatkach, rezygnacja z gorących kąpieli.
Ale mimo wszystko moje doświadczenia z tą marką są dobre i zawsze będę to polecać.

Warto sprawdzić cenę na kontigo (on-line) - ja trafiłam na promkę 30% :D

Jak dla mnei nie. Wczoraj je rozważałam i naprawdę za te cenę to mogli chociaż przyzwoitą formę q10 wrzucić
Przy tych suplach tyle idzie na reklamę, każda infulencerka je reklamuje, że nie wierzę, że skład może być dobry. Dodatkowo ta maja bochosiewicz ciągle mówi, że jest milionerką dzięki sprzedaży tych supli to jakieś składniki po taniości robione.

Jeżeli chodzi o suple z tej firmy to cena jest masakryczna...ale myślę,że osoba która między innymi nad nimi pracuje ma naprawdę sporą wiedzę i przykłada się - Paulina ihnatowicz. Piłam kiedyś Smart me ,ale nie dałam rady tak mnie wysyfilo,a koleżanka wypiła chyba ze 3 butelki ,bo bardzo jej pomagało na bolesny trądzik. One są pewnie niezle,ale trzeba by zrobić dłuższą kurację ,a patrzac po cenie można się podlamac

ja brałam Seronil ale po tym jak dowiedziałam się ze jestem w ciąży musiałam odstawić. Ostatnio byłam na wizycie u lekarza i pytałam czy mogę coś brać. Lekarka powiedziała, że odradza. :-/ staram się funkcjonować bez. Chwilami jest ciężko.
Dziękuję Ci Lili za odpowiedź. Ja brałam Asentrę i mój cudowny Lerivon. Odstawiłam jak zaczęłam się starać. Lerivon biorę doraznie na sen, ale jego można odstawiać z dnia na dzień. Jestem w terapii, ale mam wrażenie, że odpierdala mi coraz bardziej i potrzebuję jakiegoś stabilizatora.

Przy tych suplach tyle idzie na reklamę, każda infulencerka je reklamuje, że nie wierzę, że skład może być dobry. Dodatkowo ta maja bochosiewicz ciągle mówi, że jest milionerką dzięki sprzedaży tych supli to jakieś składniki po taniości robione.
Żeby uwierzyć trzeba chociaż spróbować, a nie wyciągać wnioski z instagrama ;)
I to, że ktoś się na czymś dorobił, naprawdę nie świadczy o tym, że jest oszustem.

Dziękuję Ci Lili za odpowiedź. Ja brałam Asentrę i mój cudowny Lerivon. Odstawiłam jak zaczęłam się starać. Lerivon biorę doraznie na sen, ale jego można odstawiać z dnia na dzień. Jestem w terapii, ale mam wrażenie, że odpierdala mi coraz bardziej i potrzebuję jakiegoś stabilizatora.
też brałam Asentrę, ale nie widziałam efektów więc odstawiłam.

@julietta2 w mało wyrafinowany sposób, mąż był wczoraj rano na badaniach hormonów i wieczorem wrócił do domu, stal na środku kuchni z laptopem a ja mu dałam test :D był w lekkim szoku, dopiero oswaja się z myślą :D późnym wieczorem mi powiedział, że zamówił w necie jakiś test do oceny plemników za 200zl 😅😅😅 czekamy na wyniki bety i proga, niby mają być jutro ;)

reklama
ja byłam na terapii ,ale moja terapeutka mi nie przypasowała… :-/
Mam dni ze się rozpadam ale starań się trzymać.

Do góry