reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Mega mega gratulacje! Bardzo Ci kibicowałam! 😍😍😍
Czy będziesz lipcowa czy już sierpniowa?
Dziękuję ❤ chyba jeszcze lipiec :) ale jakas końcówka, nie wiem w sumie 😃
@Emka_27 ze względu na tak podobna nazwę przesyłaj mi swoje wirusy 😂❤️
Przesyłam!!!! :D
Super, gratulacje 🥰🥰🥰 i tych serduszek wcale nie jest tak natrzaskane 😁😁😁
Nie, nie zdążyliśmy bo zaraz była owu, po owu mąż miał służbę i zaraz był bardzo przeziębiony :D dlatego dopiero wczoraj:)
zdrowej parze wystarczy czasem jeden strzał 🤩

Raczej jeszcze końcówka lipca ;)
Chyba tak :)

Dziewczyny, a jak długo czekacie aż Wam się "rozhula" okres? Ja miałam wczoraj lekki ból jak przed okresem i powiększone piersi a dzisiaj rano przy podcieraniu było trochę jakby brunatnej krwi zmieszanej z moczem albo śluzem ale cały dzień wkładka czysta. Trochę krwi tylko może 2 razy jeszcze widziałam przy podcieraniu na moje tysiąc siku dzisiaj. To już naprawdę coś nowego ... Teraz mam 9dpo więc może "normalny" okres przyjdzie o swoim czasie?
A może to to mityczne plamienie implantacyjne?

reklama
A może to to mityczne plamienie implantacyjne?
przeszło mi to przez myśl ale już tyle razy je sobie wmawiałam że przyrzekłam nie mieć nadziei dopóki pozytywnego testu nie zobaczę

Tyle że teraz od kilku godzin nie ma wcale krwi nawet przy podcieraniu i nawet zaczęłam się zastanawiać czy ja ją napewno dzisiaj widziałam 🤣

Zwariować można

Do góry