reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Ej w ogóle miałam ślub kościelny i tak bardzo mi na tym zależało, że nawet nie wiem co to ten protokół😂😂😂
Teraz jako samozwańczy Antychryst przynajmniej nie muszę już nigdy wracać do tematu 😂 rozwiodłam się i bliżej mi do apostazji niż wizyty w kościele 😂
Pogratuluje siły 💪💪.

reklama
Ale w protokole jest coś o wstrzemieźliwości? Ja już nie pamiętam xD
Nie wiem czy nie obeszliśmy tego tak, że chyba z miesiąc czy 2 tyg przed ślubem nie uprawialiśmy seksu?
Tak, my też nie kłamaliśmy, mieliśmy taki sam adres podany xD i nikt problemu nie robił.
My podobna sytuacja mieszkaliśmy przed slubem razem. Jedynie po spowiedzi przedślubnej ja już nocowałam u rodziców.

Ej w ogóle miałam ślub kościelny i tak bardzo mi na tym zależało, że nawet nie wiem co to ten protokół😂😂😂
Teraz jako samozwańczy Antychryst przynajmniej nie muszę już nigdy wracać do tematu 😂 rozwiodłam się i bliżej mi do apostazji niż wizyty w kościele 😂
Długo się psuło, że decyzja o rozwodzie?
Pytam, bo my w podobnym wieku :)

Widzę, że piszecie o sprawach związanych ze ślubem... to ja wam powiem, co mi mąż ostatnio dowalił :D strasznie mnie wkurzała baba z poradni małżeńskiej, w ogóle nie czaiłam co mówi o mierzeniu temperatury itd. No a teraz mierzę temperaturę pierwszy cykl a mąż ostatnio "widzisz jakbyś to mierzyła jak ci ta kobieta mówiła to byś bardziej to ogarniała i miała co porównywać" 😅 No i może ma rację, ale kobieta totalnie nie umiała wytłumaczyć tej metody objawowo-termicznej a ja ogarnęłam to czytając posty w internecie 😄

Widzę, że piszecie o sprawach związanych ze ślubem... to ja wam powiem, co mi mąż ostatnio dowalił :D strasznie mnie wkurzała baba z poradni małżeńskiej, w ogóle nie czaiłam co mówi o mierzeniu temperatury itd. No a teraz mierzę temperaturę pierwszy cykl a mąż ostatnio "widzisz jakbyś to mierzyła jak ci ta kobieta mówiła to byś bardziej to ogarniała i miała co porównywać" 😅 No i może ma rację, ale kobieta totalnie nie umiała wytłumaczyć tej metody objawowo-termicznej a ja ogarnęłam to czytając posty w internecie 😄
No tylko że te babki z poradni to mają zazwyczaj w głowie czystą teorie i jak masz wykres temperatury a'la wykres EKG to też niewiele pomogą :p

U nas w ogóle było tak, że teściowa błagała mojego męża, żeby w ostatni weekend przed ślubem nie spał u mnie, żeby ten ostatni raz poszedł w niedzielę do kościoła, bo jak zamieszka ze mną i z moją rodziną, to już nie pójdzie do kościoła.

Nie wiem, skąd to wiedziała🤷🏻‍♀️.
Ja się nie obnoszę głośno z moimi poglądami, bo już nieraz przysporzyło mi to kłopotów. Zwłaszcza przy teściach nic nie mówiłam, a oni byli bardzo kościelni.
Wszyscy wujkowie mojego męża są szafarzami 😂.

U nas w ogóle było tak, że teściowa błagała mojego męża, żeby w ostatni weekend przed ślubem nie spał u mnie, żeby ten ostatni raz poszedł w niedzielę do kościoła, bo jak zamieszka ze mną i z moją rodziną, to już nie pójdzie do kościoła.

Nie wiem, skąd to wiedziała🤷🏻‍♀️.
Ja się nie obnoszę głośno z moimi poglądami, bo już nieraz przysporzyło mi to kłopotów. Zwłaszcza przy teściach nic nie mówiłam, a oni byli bardzo kościelni.
Wszyscy wujkowie mojego męża są szafarzami 😂.
Mieszkacie gdzieś na wschodzie Polski?? 😏😏😏

reklama
Do góry