reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Ja wzięłam ślub jako niewierząca a mój mąż jako wierzący. Nie miałam spowiedzi, ale nauki musieliśmy mieć i ten protokół tez spisywać. Nie mówiłam jak mi dopomóż Bóg przy przysiędze. Mój mąż jako wierzący, bo jego mama jest bardzo bardzo wierząca i by tego nie przeżyła, mimo że on w ogóle nie wierzy😄 ostatnio nam powiedziała, że jak chcemy dziecko to powinnismy się modlić do stwórcyxD

reklama
A no 🤣. Tak stwierdziliśmy, że trzeba się zapoznać z dokumentem i zdecydować. Termin mamy wstępnie zarezerwowany restauracji, ale nic jeszcze nie ruszyliśmy. Ogólnie on wszystko zawsze robi na ostatnią chwilę 🙈. To jego cecha, która mnie najbardziej irytuje 🤣. I zawsze mówi do mnie: spokojnie. Doprowadź mnie tym do szału 🤣.
Jednak wiadomo, kto się czubi, ten się lubi. I tak już ciągniemy że sobą ponad 7 lat.
Zastanawiam się jedynie, czy jest sens robić kościelny... skoro on nie bardzo zgadza się z naukami kościoła🤷‍♀️.
My osiągnęliśmy bardzo wygodny kompromis - poszliśmy do innego kościoła ;-) Wiara jest, protokołów nie ma ;-)

Dziewczyny czy po seksie tez musicie najlepiej zakładać wkładkę bo przez cały dzień wylatuje z was sperma? Czy to wina PCOS? Czy może moj chłop ma po prostu jej za dużo po zabawie? 😆
Ja muszę zakładać np podpaskę, a najlepiej jak w ogóle się po tym nie ruszam z domu... Chociaż podpaska jest zdradliwa bo te żołnierzyki się po niej ześlizgują... Przynajmniej ja tak raz miałam... Masakra... miałam krótką spódniczkę i na majtkach podpaskę, wyszłam z domu, a to uciekło z gaci ma świat. Szybko i schowałam sie do samochodu, a chłop miał plamę po swoim potomstwie na siedzeniu... Później prał tapicerkę 🐻

Ja muszę zakładać np podpaskę, a najlepiej jak w ogóle się po tym nie ruszam z domu... Chociaż podpaska jest zdradliwa bo te żołnierzyki się po niej ześlizgują... Przynajmniej ja tak raz miałam... Masakra... miałam krótką spódniczkę i na majtkach podpaskę, wyszłam z domu, a to uciekło z gaci ma świat. Szybko i schowałam sie do samochodu, a chłop miał plamę po swoim potomstwie na siedzeniu... Później prał tapicerkę 🐻

Ej ale objętość nasienia to nawet u turbo rozbuchanych jadęr jakieś maks 10 ml😅

Ej ale objętość nasienia to nawet u turbo rozbuchanych jadęr jakieś maks 10 ml😅
Może i tak, ale ciekło po nodze, wstyd normalnie bo ludzie się kręcili, a to były wakacje... Spaliłam się na maxa... Jeszcze nie miałam ani chusteczek ani papieru tylko jakaś stara sciere do szyb w aucie...

o mamuniu… czyli to normalne 😂

reklama
Do góry