reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Ja wzięłam ślub jako niewierząca a mój mąż jako wierzący. Nie miałam spowiedzi, ale nauki musieliśmy mieć i ten protokół tez spisywać. Nie mówiłam jak mi dopomóż Bóg przy przysiędze. Mój mąż jako wierzący, bo jego mama jest bardzo bardzo wierząca i by tego nie przeżyła, mimo że on w ogóle nie wierzy😄 ostatnio nam powiedziała, że jak chcemy dziecko to powinnismy się modlić do stwórcyxD

reklama
A no 🤣. Tak stwierdziliśmy, że trzeba się zapoznać z dokumentem i zdecydować. Termin mamy wstępnie zarezerwowany restauracji, ale nic jeszcze nie ruszyliśmy. Ogólnie on wszystko zawsze robi na ostatnią chwilę 🙈. To jego cecha, która mnie najbardziej irytuje 🤣. I zawsze mówi do mnie: spokojnie. Doprowadź mnie tym do szału 🤣.
Jednak wiadomo, kto się czubi, ten się lubi. I tak już ciągniemy że sobą ponad 7 lat.
Zastanawiam się jedynie, czy jest sens robić kościelny... skoro on nie bardzo zgadza się z naukami kościoła🤷‍♀️.
My osiągnęliśmy bardzo wygodny kompromis - poszliśmy do innego kościoła ;-) Wiara jest, protokołów nie ma ;-)

Dziewczyny czy po seksie tez musicie najlepiej zakładać wkładkę bo przez cały dzień wylatuje z was sperma? Czy to wina PCOS? Czy może moj chłop ma po prostu jej za dużo po zabawie? 😆
Ja muszę zakładać np podpaskę, a najlepiej jak w ogóle się po tym nie ruszam z domu... Chociaż podpaska jest zdradliwa bo te żołnierzyki się po niej ześlizgują... Przynajmniej ja tak raz miałam... Masakra... miałam krótką spódniczkę i na majtkach podpaskę, wyszłam z domu, a to uciekło z gaci ma świat. Szybko i schowałam sie do samochodu, a chłop miał plamę po swoim potomstwie na siedzeniu... Później prał tapicerkę 🐻

Ja muszę zakładać np podpaskę, a najlepiej jak w ogóle się po tym nie ruszam z domu... Chociaż podpaska jest zdradliwa bo te żołnierzyki się po niej ześlizgują... Przynajmniej ja tak raz miałam... Masakra... miałam krótką spódniczkę i na majtkach podpaskę, wyszłam z domu, a to uciekło z gaci ma świat. Szybko i schowałam sie do samochodu, a chłop miał plamę po swoim potomstwie na siedzeniu... Później prał tapicerkę 🐻

Ej ale objętość nasienia to nawet u turbo rozbuchanych jadęr jakieś maks 10 ml😅

Ej ale objętość nasienia to nawet u turbo rozbuchanych jadęr jakieś maks 10 ml😅
Może i tak, ale ciekło po nodze, wstyd normalnie bo ludzie się kręcili, a to były wakacje... Spaliłam się na maxa... Jeszcze nie miałam ani chusteczek ani papieru tylko jakaś stara sciere do szyb w aucie...

o mamuniu… czyli to normalne 😂

reklama
Do góry