Calineczka92
Fanka BB :)
Robimy zrzutkęJa od dawna uważam, że powinnam kupić aparat do usg i monitorować nasze staraczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robimy zrzutkęJa od dawna uważam, że powinnam kupić aparat do usg i monitorować nasze staraczki
Sobie zawsze gorzej pomócNo nie wiem sobie nie pomogłam
Przyznaj się, że masz duże wymagania.Ja na prawdę dużo nie wymagam jakieś podstawowe badania, mądrze danie leków na stymulację i kontrolę tego , ale może jednak to za dużo dla lekarza
serio z lekarzami aż tak źle?Przyznaj się, że masz duże wymagania.
Jak czytam niektóre historie w tym wątku, to stwierdzam, że dobrze nie jest.serio z lekarzami aż tak źle?
słabo. W poniedziałek sprawdzam swojego. Jeżeli jest tak jak pamiętam, to szukam lekarza w Szczecinie. Może ktoś ma kogoś do polecenia?Jak czytam niektóre historie w tym wątku, to stwierdzam, że dobrze nie jest.
Ale czemu? Przecież sama coś pisałaś ostatnio że zaszłaś w ciążę przy tabletkach z progesteronem?Testu juz nie robie ponieważ uważam ze nie ma to najmniejszego sensu. Takze czekam tylko do @.
tego nie wiem. I wlasnie zrobilam test jest blady a @ nadal nie ma wiwc cykl przepadl.Ale czemu? Przecież sama coś pisałaś ostatnio że zaszłaś w ciążę przy tabletkach z progesteronem?
Jeżeli wzięłaś tabletki po owulacji to miałaś owulację i masz normalnie szansę na ciążę.