Zazuu
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wspaniale, zaraz sobie odświeżę tę dramęZnalazłam tylko 3 ale widać kiedy i na jakim wątku więc można poczytać
wspaniale, zaraz sobie odświeżę tę dramę
Omg, chyba mnie ominęło. Ale to może jest ten sam co na grupie IVF pisał, że prosi o wpłaty za swoją zbiórkę na IVF, bo oni już jedno dziecko mają i wiedzą co tracą nie mając drugiego więc im się należy w pierwszej kolejnościZnalazłam tylko 3 ale widać kiedy i na jakim wątku więc można poczytać
Omg, chyba mnie ominęło. Ale to może jest ten sam co na grupie IVF pisał, że prosi o wpłaty za swoją zbiórkę na IVF, bo oni już jedno dziecko mają i wiedzą co tracą nie mając drugiego więc im się należy w pierwszej kolejności
Możliwe ja tak miałam w poprzednim cyklujak najbardziej wtedy powstają bliźnięta dwujajowe
ej, nie pamiętam, ale screeny chętnie przytulę, jeśli nie chce tu to może na privPrzy okazji odgrzebalam screeny z innych afer
Na przykład jak nas typiara wyzywała bo ma hormony ciążowe i jej wolno koko koko euro spoko kto Pamięta?
Jest mi strasznie przykro, ze tyle przeszłaś! Przytulam Cię i witam wśród nas.Cześć
Podczytuje Was już od jakiegoś czasu, dziś udało mi się wszystko nadrobić.
Chciałabym do Was dołączyć. Będzie mi miło i raźniej!
Gratuluję wszystkich pozytywów w tym miesiącu Jeśli chodzi o te, którym spadła beta - przytulam mocno. Wiem doskonale, jak się czujecie. Skąd? Spieszę z przedstawieniem się .
Mam 27 lat, sporo zapasu na starania, jednak...
Staramy się już od początku 2020 roku. Na koncie 3 poronienia. 14, 8 i 6 tydzień. We wszystkich ciążach liczne krwotoki, krwiaki.
Po pierwszym pronieniu wykryta Trombofilia (haplotyp m2 w genie ANXA5).
Druga nieudana ciąża na heparynie 0,4.
Po 3 poronieniu (ciąża na heparynie 0,5, luteina, encontron, estrofem) wykryty zespół antyfosfolipidowy.
Zaczęliśmy w tym miesiącu kolejne starania. Z uwagi na zespół antyfosfolipidowy biorę Acard 75. W przypadku ciąży mam włączyć heparyne 0,6.
Testuję 19 listopada. Chociaż wydaje mi się, że w tym miesiącu owulki nie było. Nie robię testów owulacyjnych, chcemy robić to na chillu .