reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
jeszcze była ta, co przyszła się pochwalić sie ciążą ale że my tyle jadu plujemy i tam nas objechała xD i co Ci powiedziała, ze ciąży Ci nie życzy...

Takich to było tyle, że na je same miałabym oddzielny folder w telefonie 😂

Załączniki

• 1b751c0a-6e6f-4e8b-80c4-de39d1889ef2.jpeg
    1b751c0a-6e6f-4e8b-80c4-de39d1889ef2.jpeg
    47 KB · Wyświetleń: 109
A pamiętacie psychofanke moja i @coca która wpadała z różnych kont, zdemaskowałam ją finalnie i była typiarą która na priv prosiła mnie o rady, a później zakładała nowe konta i nas obrażała? To była laska, której kiedyś nie przyjęlysmy na prywatny wątek 😂 nawet wiem, że z Elbląga😂
Była Chocolate1, Cactus1, Niebrzydką Krysia i innymi fejk kontami

A pamiętacie psychofanke moja i @coca która wpadała z różnych kont, zdemaskowałam ją finalnie i była typiarą która na priv prosiła mnie o rady, a później zakładała nowe konta i nas obrażała? To była laska, której kiedyś nie przyjęlysmy na prywatny wątek 😂 nawet wiem, że z Elbląga😂
Była Chocolate1, Cactus1, Niebrzydką Krysia i innymi fejk kontami
Była taka nawet co zaszła w ciążę ale co jakiś czas wracała pod innym nickiem, udawała staraczkę i wrzucała ni z gruchy ni pietruchy pozytyw. Rozpętywałą się gównoburza, wszyscy się orientowali kto to jest a ona pisała, że przyszła pokazać jakie jesteśmy fałszywe żmije i niepozdrawia. I za jakiś raz kolejny raz.

Była taka nawet co zaszła w ciążę ale co jakiś czas wracała pod innym nickiem, udawała staraczkę i wrzucała ni z gruchy ni pietruchy pozytyw. Rozpętywałą się gównoburza, wszyscy się orientowali kto to jest a ona pisała, że przyszła pokazać jakie jesteśmy fałszywe żmije i niepozdrawia. I za jakiś raz kolejny raz.

Jesu nie wiem która 😲😲😲

Takie pytanie mam: trochę już wykresów temperatury za mną i do tej pory po owulacji by wyraźny skok temperatury. W tym miesiącu mam skok z 35.9 na 36.1 i to wszystko. Ten wykres jest taki dość płaski. Czy to oznacza że owulacji nie było?

reklama
Swoją drogą taką mam refleksje...
Jak bardzo złe i smutne życie muszą mieć ludzie, którzy robią takie rzeczy. Myślę, że za tym kryją się naprawdę nieszczęśliwi ludzie, którzy nie mają w życiu nic dobrego więc muszą wysysać dobro z innych.
Nawet mi ich czasem żal

Do góry