reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
A pamiętacie psychofanke moja i @coca która wpadała z różnych kont, zdemaskowałam ją finalnie i była typiarą która na priv prosiła mnie o rady, a później zakładała nowe konta i nas obrażała? To była laska, której kiedyś nie przyjęlysmy na prywatny wątek 😂 nawet wiem, że z Elbląga😂
Była Chocolate1, Cactus1, Niebrzydką Krysia i innymi fejk kontami
Ej! Pamiętam Chocolate1 i Cactus1. To jedna i ta sama 😮. Ostro 🙈

Swoją drogą taką mam refleksje...
Jak bardzo złe i smutne życie muszą mieć ludzie, którzy robią takie rzeczy. Myślę, że za tym kryją się naprawdę nieszczęśliwi ludzie, którzy nie mają w życiu nic dobrego więc muszą wysysać dobro z innych.
Nawet mi ich czasem żal
Przecież jak mieliby ciekawe życie to nie mieliby czasu ani ochoty na takie rzeczy😆

Swoją drogą taką mam refleksje...
Jak bardzo złe i smutne życie muszą mieć ludzie, którzy robią takie rzeczy. Myślę, że za tym kryją się naprawdę nieszczęśliwi ludzie, którzy nie mają w życiu nic dobrego więc muszą wysysać dobro z innych.
Nawet mi ich czasem żal
to samo sobie pomyślałam, po pierwsze: PO CO? takie rzeczy się pisze, a po drugie dlaczego ktoś chce w ogóle takie coś robić...

Cześć dziewczyny ;)
Po przeczytaniu dzisiejszych postów mam trochę wyrzuty sumienia, ponieważ udzielałam się tutaj parę razy już po otrzymaniu gratulacji i nie przeszłam jeszcze do Mam lipcowych. Nie piszę na temat ciąży, oprócz informacji o becie na początku ;)
Jestem jedną z listopadowych kresek i myślałam, że do końca miesiąca mogę tu zostać z Wami (oczywiście już na innych zasadach, które oczywiście rozumiem, nie chciałabym nikomu sprawiać przykrości).
Chciałabym Wam do końca listopadowych kresek towarzyszyć i kibicować.
Tak to wygląda z mojego punktu widzenia, ale jeśli komuś to przeszkadza to mogę całkowicie się wycofać ;)

Cześć dziewczyny ;)
Po przeczytaniu dzisiejszych postów mam trochę wyrzuty sumienia, ponieważ udzielałam się tutaj parę razy już po otrzymaniu gratulacji i nie przeszłam jeszcze do Mam lipcowych. Nie piszę na temat ciąży, oprócz informacji o becie na początku ;)
Jestem jedną z listopadowych kresek i myślałam, że do końca miesiąca mogę tu zostać z Wami (oczywiście już na innych zasadach, które oczywiście rozumiem, nie chciałabym nikomu sprawiać przykrości).
Chciałabym Wam do końca listopadowych kresek towarzyszyć i kibicować.
Tak to wygląda z mojego punktu widzenia, ale jeśli komuś to przeszkadza to mogę całkowicie się wycofać ;)

Kreski miały swoje zasady i nie ma powodu żebyś nagle przestała się udzielać 😉

reklama
Do góry