reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
A pamiętacie psychofanke moja i @coca która wpadała z różnych kont, zdemaskowałam ją finalnie i była typiarą która na priv prosiła mnie o rady, a później zakładała nowe konta i nas obrażała? To była laska, której kiedyś nie przyjęlysmy na prywatny wątek 😂 nawet wiem, że z Elbląga😂
Była Chocolate1, Cactus1, Niebrzydką Krysia i innymi fejk kontami
Ej! Pamiętam Chocolate1 i Cactus1. To jedna i ta sama 😮. Ostro 🙈

Swoją drogą taką mam refleksje...
Jak bardzo złe i smutne życie muszą mieć ludzie, którzy robią takie rzeczy. Myślę, że za tym kryją się naprawdę nieszczęśliwi ludzie, którzy nie mają w życiu nic dobrego więc muszą wysysać dobro z innych.
Nawet mi ich czasem żal
Przecież jak mieliby ciekawe życie to nie mieliby czasu ani ochoty na takie rzeczy😆

Swoją drogą taką mam refleksje...
Jak bardzo złe i smutne życie muszą mieć ludzie, którzy robią takie rzeczy. Myślę, że za tym kryją się naprawdę nieszczęśliwi ludzie, którzy nie mają w życiu nic dobrego więc muszą wysysać dobro z innych.
Nawet mi ich czasem żal
to samo sobie pomyślałam, po pierwsze: PO CO? takie rzeczy się pisze, a po drugie dlaczego ktoś chce w ogóle takie coś robić...

Cześć dziewczyny ;)
Po przeczytaniu dzisiejszych postów mam trochę wyrzuty sumienia, ponieważ udzielałam się tutaj parę razy już po otrzymaniu gratulacji i nie przeszłam jeszcze do Mam lipcowych. Nie piszę na temat ciąży, oprócz informacji o becie na początku ;)
Jestem jedną z listopadowych kresek i myślałam, że do końca miesiąca mogę tu zostać z Wami (oczywiście już na innych zasadach, które oczywiście rozumiem, nie chciałabym nikomu sprawiać przykrości).
Chciałabym Wam do końca listopadowych kresek towarzyszyć i kibicować.
Tak to wygląda z mojego punktu widzenia, ale jeśli komuś to przeszkadza to mogę całkowicie się wycofać ;)

Cześć dziewczyny ;)
Po przeczytaniu dzisiejszych postów mam trochę wyrzuty sumienia, ponieważ udzielałam się tutaj parę razy już po otrzymaniu gratulacji i nie przeszłam jeszcze do Mam lipcowych. Nie piszę na temat ciąży, oprócz informacji o becie na początku ;)
Jestem jedną z listopadowych kresek i myślałam, że do końca miesiąca mogę tu zostać z Wami (oczywiście już na innych zasadach, które oczywiście rozumiem, nie chciałabym nikomu sprawiać przykrości).
Chciałabym Wam do końca listopadowych kresek towarzyszyć i kibicować.
Tak to wygląda z mojego punktu widzenia, ale jeśli komuś to przeszkadza to mogę całkowicie się wycofać ;)

Kreski miały swoje zasady i nie ma powodu żebyś nagle przestała się udzielać 😉

reklama
Do góry