reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Wiesz, mi chodzi o to czy to jedno badanie zwyczajnie jest sens robić, czy do pełnego obrazu nie powinnaś zrobić czegoś jeszcze- nie wiem, nie znam się na tym totalnie 🤷🏻‍♀️ ale oczywiście uwazam, ze zawsze warto pewne rzeczy sprawdzić, 130zl to nie majątek :)

A masz pena czy normalna iniekcje? Bo on jest w dwóch wersjach, dla mnie te peny to dramat ale na yt są filmiki 🙈
Z tego co pisaly dziewczyny to to badanie pojedynczo tez sie robi wiec se zrobie :) plyne na fali niespodziewanej motywacji jaka przyszla po miesiacach beznadziei

reklama
Mam wyniki :-) Beta spada… próg spada.. TSH jest nisko…

Załączniki

• IMG_1122.jpeg
    IMG_1122.jpeg
    32 KB · Wyświetleń: 141
  • IMG_1123.jpeg
    IMG_1123.jpeg
    36,2 KB · Wyświetleń: 139
Wiesz, mi chodzi o to czy to jedno badanie zwyczajnie jest sens robić, czy do pełnego obrazu nie powinnaś zrobić czegoś jeszcze- nie wiem, nie znam się na tym totalnie 🤷🏻‍♀️ ale oczywiście uwazam, ze zawsze warto pewne rzeczy sprawdzić, 130zl to nie majątek :)

A masz pena czy normalna iniekcje? Bo on jest w dwóch wersjach, dla mnie te peny to dramat ale na yt są filmiki 🙈
Roztwór w ampułko-strzykawce, nie mówili mi w aptece, że są dwie opcje. No nic, to jak to ta gorsza to popatrzę na yt 😀 dziękuję!

Dziewczyny, chciałabym się zapytać czy któraś z was miała może torbiele na jajnikach?, ja mam do nich tendencję i się zastanawiam o jakich problemach to może świadczyć. Pozdrawiam

Z jednej strony życzę Ci, żeby wszystko wyszło super, z drugiej - fajnie gdyby się okazało, ze to to i raz dwa by się problem rozwiązał 🧡
o to to;) ja zawsze życzę ludziom idącym na badania przy różnych dolegliwościach, a dobrych wynikach, żeby coś im w końcu wyszło złego w tych wynikach, ale żeby się łatwo dało naprawić?

A jak tam u nastrój długoweekendowy generalnie?

Ja znow zaliczyłam poranne rzyganie, ale nie z dobrych powodów - tym razem migrena.

W dodatku umieranie przerwał mi chłop, który w trakcie calla ujrzał za oknem kłęby dymu i wybiegł z domu szukac przyczyny. Okazało się, że sąsiadom dom się palił. Więc mąż zaliczył bohaterski bieg z gaśnicą i próby gaszenia pożaru, a ja bieganie jak powalona i łapanie psa sąsiadów, który po ewakuacji z chałupy przez obcych ludzi biegał między samochodami i próbował wrócić do płonącego domu. Na szczęście mieliśmy jakieś kabanosy w lodówce i udało się nam go zwabić nimi do ogródka innych sąsiadów i tam zamknąć. Na szczęście nikomu nic się nie stało, straż pożarna szybko przyjechała, ale jakoś mi to zepsuło humor już do reszty i całkiem z sił opadłam.

Mialam przed chwilą wizytę u mojego drugiego lekarza i jestem w takim szoku że aż się cała trzęsę ze złości i nerwów. Pęcherzyk nie jest zapadnięty tylko piękny okrąglutki a w środku jest dzieciątko z bijącym serduszkiem 😍🥺 Sama już nie wiem czy ten lekarz u którego wczoraj byłam nie umie robić USG czy ma kiepski sprzęt. Wczoraj jak mi pokazywał obraz to naprawdę nic nie było widać a pęcherzyk wyglądał jak spłaszczony.
Za tydzień idę znowu na USG ale do lekarki co byłam dzisiaj. Nie mniej jednak plemienia nadal są bo jest również mały krwiaczek.
Jeeeeeeejjj wiadomość dnia 🤞🤞❤❤❤❤❤ ale cudownie 🌈🌈🌈🌈🌈🌈 cud

Mialam przed chwilą wizytę u mojego drugiego lekarza i jestem w takim szoku że aż się cała trzęsę ze złości i nerwów. Pęcherzyk nie jest zapadnięty tylko piękny okrąglutki a w środku jest dzieciątko z bijącym serduszkiem 😍🥺 Sama już nie wiem czy ten lekarz u którego wczoraj byłam nie umie robić USG czy ma kiepski sprzęt. Wczoraj jak mi pokazywał obraz to naprawdę nic nie było widać a pęcherzyk wyglądał jak spłaszczony.
Za tydzień idę znowu na USG ale do lekarki co byłam dzisiaj. Nie mniej jednak plemienia nadal są bo jest również mały krwiaczek.
A co z tym krwiaczkiem? Jakie zalecenia?

reklama
A w temacie immunologii, ja jestem właśnie po wizycie, od przyszłego cyklu wjeżdża immunosupresja wiec idę na l4 bo pracuję z ludźmi i przechodzę przez chłodnie 🤷🏻‍♀️ Kolejne trzy cykle stymulacja i starania naturalne a później zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. OCZYWIŚCIE musiałam policzyć czy pomijając ten stracony cykl jest szansa na ciąże w tym roku i jeśli wszystko pójdzie zgodnie z przewidywaniami flo to test ciążowy robię 31 grudnia 😆😆😆 rzutem na taśmę załapię się na 2022!🤣
Czyli L4 do odwołania, wstępnie kilka miesięcy?

Do góry