reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Wiesz, mi chodzi o to czy to jedno badanie zwyczajnie jest sens robić, czy do pełnego obrazu nie powinnaś zrobić czegoś jeszcze- nie wiem, nie znam się na tym totalnie 🤷🏻‍♀️ ale oczywiście uwazam, ze zawsze warto pewne rzeczy sprawdzić, 130zl to nie majątek :)

A masz pena czy normalna iniekcje? Bo on jest w dwóch wersjach, dla mnie te peny to dramat ale na yt są filmiki 🙈
Z tego co pisaly dziewczyny to to badanie pojedynczo tez sie robi wiec se zrobie :) plyne na fali niespodziewanej motywacji jaka przyszla po miesiacach beznadziei

reklama
Mam wyniki :-) Beta spada… próg spada.. TSH jest nisko…

Załączniki

• IMG_1122.jpeg
    IMG_1122.jpeg
    32 KB · Wyświetleń: 135
  • IMG_1123.jpeg
    IMG_1123.jpeg
    36,2 KB · Wyświetleń: 135
Wiesz, mi chodzi o to czy to jedno badanie zwyczajnie jest sens robić, czy do pełnego obrazu nie powinnaś zrobić czegoś jeszcze- nie wiem, nie znam się na tym totalnie 🤷🏻‍♀️ ale oczywiście uwazam, ze zawsze warto pewne rzeczy sprawdzić, 130zl to nie majątek :)

A masz pena czy normalna iniekcje? Bo on jest w dwóch wersjach, dla mnie te peny to dramat ale na yt są filmiki 🙈
Roztwór w ampułko-strzykawce, nie mówili mi w aptece, że są dwie opcje. No nic, to jak to ta gorsza to popatrzę na yt 😀 dziękuję!

Dziewczyny, chciałabym się zapytać czy któraś z was miała może torbiele na jajnikach?, ja mam do nich tendencję i się zastanawiam o jakich problemach to może świadczyć. Pozdrawiam

Z jednej strony życzę Ci, żeby wszystko wyszło super, z drugiej - fajnie gdyby się okazało, ze to to i raz dwa by się problem rozwiązał 🧡
o to to;) ja zawsze życzę ludziom idącym na badania przy różnych dolegliwościach, a dobrych wynikach, żeby coś im w końcu wyszło złego w tych wynikach, ale żeby się łatwo dało naprawić?

A jak tam u nastrój długoweekendowy generalnie?

Ja znow zaliczyłam poranne rzyganie, ale nie z dobrych powodów - tym razem migrena.

W dodatku umieranie przerwał mi chłop, który w trakcie calla ujrzał za oknem kłęby dymu i wybiegł z domu szukac przyczyny. Okazało się, że sąsiadom dom się palił. Więc mąż zaliczył bohaterski bieg z gaśnicą i próby gaszenia pożaru, a ja bieganie jak powalona i łapanie psa sąsiadów, który po ewakuacji z chałupy przez obcych ludzi biegał między samochodami i próbował wrócić do płonącego domu. Na szczęście mieliśmy jakieś kabanosy w lodówce i udało się nam go zwabić nimi do ogródka innych sąsiadów i tam zamknąć. Na szczęście nikomu nic się nie stało, straż pożarna szybko przyjechała, ale jakoś mi to zepsuło humor już do reszty i całkiem z sił opadłam.

Mialam przed chwilą wizytę u mojego drugiego lekarza i jestem w takim szoku że aż się cała trzęsę ze złości i nerwów. Pęcherzyk nie jest zapadnięty tylko piękny okrąglutki a w środku jest dzieciątko z bijącym serduszkiem 😍🥺 Sama już nie wiem czy ten lekarz u którego wczoraj byłam nie umie robić USG czy ma kiepski sprzęt. Wczoraj jak mi pokazywał obraz to naprawdę nic nie było widać a pęcherzyk wyglądał jak spłaszczony.
Za tydzień idę znowu na USG ale do lekarki co byłam dzisiaj. Nie mniej jednak plemienia nadal są bo jest również mały krwiaczek.
Jeeeeeeejjj wiadomość dnia 🤞🤞❤❤❤❤❤ ale cudownie 🌈🌈🌈🌈🌈🌈 cud

Mialam przed chwilą wizytę u mojego drugiego lekarza i jestem w takim szoku że aż się cała trzęsę ze złości i nerwów. Pęcherzyk nie jest zapadnięty tylko piękny okrąglutki a w środku jest dzieciątko z bijącym serduszkiem 😍🥺 Sama już nie wiem czy ten lekarz u którego wczoraj byłam nie umie robić USG czy ma kiepski sprzęt. Wczoraj jak mi pokazywał obraz to naprawdę nic nie było widać a pęcherzyk wyglądał jak spłaszczony.
Za tydzień idę znowu na USG ale do lekarki co byłam dzisiaj. Nie mniej jednak plemienia nadal są bo jest również mały krwiaczek.
A co z tym krwiaczkiem? Jakie zalecenia?

reklama
A w temacie immunologii, ja jestem właśnie po wizycie, od przyszłego cyklu wjeżdża immunosupresja wiec idę na l4 bo pracuję z ludźmi i przechodzę przez chłodnie 🤷🏻‍♀️ Kolejne trzy cykle stymulacja i starania naturalne a później zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. OCZYWIŚCIE musiałam policzyć czy pomijając ten stracony cykl jest szansa na ciąże w tym roku i jeśli wszystko pójdzie zgodnie z przewidywaniami flo to test ciążowy robię 31 grudnia 😆😆😆 rzutem na taśmę załapię się na 2022!🤣
Czyli L4 do odwołania, wstępnie kilka miesięcy?

Do góry