Nel331
Fanka BB :)
Podobno nieA to przypadkiem nie jest tak, że przeciwciała przeciw plemnikowe w naszej krwi nie wiedzą komu uchylamy Bożeny i po prostu mamy je my niezależnie od partnera?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podobno nieA to przypadkiem nie jest tak, że przeciwciała przeciw plemnikowe w naszej krwi nie wiedzą komu uchylamy Bożeny i po prostu mamy je my niezależnie od partnera?
była owulkaDziewczyny progesteron wynosi 14.94 ng/ml a wykres wygląda tak jak na zdjeciu. Czyli owu byla, prawda?lZobacz załącznik 1462505
Innej nie mamno ale to wtedy to badanie musiałoby być i Ciebie i Starego, żeby było wiadomo, ze to akurat sperme Twojego Starego odrzuca?
Nie wiem ale partnera nie zmienię żeby to sprawdzić.A to przypadkiem nie jest tak, że przeciwciała przeciw plemnikowe w naszej krwi nie wiedzą komu uchylamy Bożeny i po prostu mamy je my niezależnie od partnera?
bałabym się że saszetka się wyslizgnie i wpadnie do kiblaja ostatnio odkryłam, że testy są zapakowane w kartonik, a w kartoniku jest ta taka saszetka, w której jest test, i ta saszetka jest po to, żeby do niej nasikac i moczyc w niej test![]()
W sensie to opakowanie pojedynczeja ostatnio odkryłam, że testy są zapakowane w kartonik, a w kartoniku jest ta taka saszetka, w której jest test, i ta saszetka jest po to, żeby do niej nasikac i moczyc w niej test![]()
To może teraz się uda bo efekt oslabienia jestW ogóle chciałam powiedzieć, ze w czerwcu brałam te leki immuno. 3 miesiące miały działać i ja się czułam super a od października już 2 miesiąc w tym samym czasie jestem chora. Zaś na odwrót u mnie![]()
Może tak być- Rozenek mowila, że jej wszystkie 3 in vitro udały się w tym samym miesiącuA może być tak, że kiedyś się komórkom Stary podobał, a teraz już nie?
I czy może być tak, że zachodzę w ciąże tylko w listopadzie?![]()
Ale wiatropylna nie jestemTo może teraz się uda bo efekt oslabienia jest![]()