reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
I na to teoretycznie są te szczepienia limfocytami partnera lub dawcy?

Dobra to mam jeszcze jedno durne pytanie. Mam USG w sobotę. I teraz wiem, że lekarz jest wstanie powiedzieć, że owulacja była lub nie. Ale czy będzie mi wstanie powiedzieć czy była w poniedziałek czy dzisiaj? :D

Dziewczyny progesteron wynosi 14.94 ng/ml a wykres wygląda tak jak na zdjeciu. Czyli owu byla, prawda? 😇l
Screenshot_20221110-090217_Premom.jpg

A to przypadkiem nie jest tak, że przeciwciała przeciw plemnikowe w naszej krwi nie wiedzą komu uchylamy Bożeny i po prostu mamy je my niezależnie od partnera?

Ka to zrozumiała tak, ze coś w plemnikach starego jest takiego, ze mój organizm uznaje to za wrogie i wytwarza przeciwciała 🤷‍♀️ Np gdyby to był ktoś inny i inny plemnik to mogłoby być wszystko ok
no ale to wtedy to badanie musiałoby być i Ciebie i Starego, żeby było wiadomo, ze to akurat sperme Twojego Starego odrzuca?

Dobra to mam jeszcze jedno durne pytanie. Mam USG w sobotę. I teraz wiem, że lekarz jest wstanie powiedzieć, że owulacja była lub nie. Ale czy będzie mi wstanie powiedzieć czy była w poniedziałek czy dzisiaj? :D
SCzepienia nie wiem czy bardziej nie sa na te allo itp ale to jest coś bardzo kontrowersyjnego i wątpliwego jak dla mnie i ja bym się na to nie zgodziła

No to faktycznie dziwne 😱 ja miałam 29 wynik a norma chyba do 20 a Teraz to nawet nie sprawdzałam bo co się będę denerwować🤦‍♀️
Mi dr powiedziała, że jak jest wynik niski to łatwiej go obniżyć no i on ma małe znaczenie kliniczne a jak już wyższy to różne taktyki trzeba próbować bo to nie tak prosto obniżyć.

reklama

ja na moni się spytałam, czy wiadomo czy była przed chwilą czy wcześniej to ginka powiedziała że nie da się okreslić.

Do góry