reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Ka to zrozumiała tak, ze coś w plemnikach starego jest takiego, ze mój organizm uznaje to za wrogie i wytwarza przeciwciała 🤷‍♀️ Np gdyby to był ktoś inny i inny plemnik to mogłoby być wszystko ok
ja kiedyś czytałam o lasce, która miała uczulenie na orzechy brazylijskie, a jej stary to żarł, dlatego jej komórka nie chciała takiego plemnika. Stary odstawil, a ona zaszła 🤷‍♀️

a mi wyjątkowo nie spuchły cycki nawet trochę i wcale nie bolą a zawsze równo tydzień po owulacji tak ze 3 dni mam balony jak Pamela i wrażliwe na dotyk 😑 w sumie jak przestają boleć to już po tym wiem, że znowu lipa. Bym pomyślała, ze w ogóle nie było owulacji ale byłam przecież na usg i lekarz potwierdził, ze była 🫠 dziś 21 dc i też sobie siknęłam na teścik, dla sportu😬 oczywiście bez zaskoczenia ale spakowałam kolejne testy do plecaka i będę kontrolować dalej😎 jadę dziś pociągiem do Poznania, czy już zostało powiedziane dokładnie gdzie i o co na tym dworcu się ocierać?🤪
Można się ocierać o słup na którym jest główna tablica rozkładu pociągów na głównym (w budynku na środku) :D kto tego dotknie, będzie w ciąży jak najszybciej ;)

Chodzi mi o to, że to ze ja mam takie przeciwciała nie znaczy że to przeciwciała nz mojego Starego tylko ogólnie na plemniki. @lady_in_blue pomusz😂
No tak, przeciwciała przeciwplemnikowe to są takie ogólne. Nie że mają radar, że tępią tylko Starego Zazuu ale przystojni Włosi są mile widziani ;-)

reklama
Do góry