reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
A może być tak, że kiedyś się komórkom Stary podobał, a teraz już nie?
I czy może być tak, że zachodzę w ciąże tylko w listopadzie? :D
Może być tak, że kiedyś podobał a teraz nie jeśli patrzeć na mój przypadek. Jestem po kilku ciążach z obecnym partnerem a teraz od roku przeciwciała wyyy*ebaoo do góry i ciąży brak. 😅

Może być tak, że kiedyś podobał a teraz nie jeśli patrzeć na mój przypadek. Jestem po kilku ciążach z obecnym partnerem a teraz od roku przeciwciała wyyy*ebaoo do góry i ciąży brak. 😅
Ej a mnie coś mówił immuno, ze nie powinno się mieć dużych przerw w seksie albo ze ogólnie w gumce a w płodne bez bo one wtedy właśnie siw zwiększają

ale w ogóle jak to działa, to jest jakby że nie chce wszystkich plemników, a nie tylko Starego tak?
Ka to zrozumiała tak, ze coś w plemnikach starego jest takiego, ze mój organizm uznaje to za wrogie i wytwarza przeciwciała 🤷‍♀️ Np gdyby to był ktoś inny i inny plemnik to mogłoby być wszystko ok

Chyba na odwrót może być, ze jak się nie podobał i się spodobał to już się podoba 😁
W stronę że się podobał a teraz nie też może być. Zaczynałam badać ponad rok temu z przeciwciałami (++) (dodatni od + do ++++) a teraz mam (++++) więc wcześniej się troszkę nie podobało a teraz na maxa 🤣

reklama
Do góry