Nel331
Fanka BB :)
Możesz, chyba bierze się encorton ale pewna nie jestem myśle ze z 200 złmogę zrobić to sobie na własną rękę? Gdzie? ile kosztuje? co się na to bierze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możesz, chyba bierze się encorton ale pewna nie jestem myśle ze z 200 złmogę zrobić to sobie na własną rękę? Gdzie? ile kosztuje? co się na to bierze?
Przeciwciała przeciwplemnikowe we krwi.
zrobię to czem prędzejTo już immunologia, w większości labów można zrobić chyba, ja płaciłam coś ponad 100 zł. Bierze się na to encorton który gooowno daje i je jeszcze bardziej podbija. ( u niektórych )
Może być tak, że kiedyś podobał a teraz nie jeśli patrzeć na mój przypadek. Jestem po kilku ciążach z obecnym partnerem a teraz od roku przeciwciała wyyy*ebaoo do góry i ciąży brak.A może być tak, że kiedyś się komórkom Stary podobał, a teraz już nie?
I czy może być tak, że zachodzę w ciąże tylko w listopadzie?
Chyba na odwrót może być, ze jak się nie podobał i się spodobał to już się podobaA może być tak, że kiedyś się komórkom Stary podobał, a teraz już nie?
I czy może być tak, że zachodzę w ciąże tylko w listopadzie?
ale w ogóle jak to działa, to jest jakby że nie chce wszystkich plemników, a nie tylko Starego tak?Możesz, chyba bierze się encorton ale pewna nie jestem myśle ze z 200 zł
Ej a mnie coś mówił immuno, ze nie powinno się mieć dużych przerw w seksie albo ze ogólnie w gumce a w płodne bez bo one wtedy właśnie siw zwiększająMoże być tak, że kiedyś podobał a teraz nie jeśli patrzeć na mój przypadek. Jestem po kilku ciążach z obecnym partnerem a teraz od roku przeciwciała wyyy*ebaoo do góry i ciąży brak.
Ka to zrozumiała tak, ze coś w plemnikach starego jest takiego, ze mój organizm uznaje to za wrogie i wytwarza przeciwciała Np gdyby to był ktoś inny i inny plemnik to mogłoby być wszystko okale w ogóle jak to działa, to jest jakby że nie chce wszystkich plemników, a nie tylko Starego tak?
W stronę że się podobał a teraz nie też może być. Zaczynałam badać ponad rok temu z przeciwciałami (++) (dodatni od + do ++++) a teraz mam (++++) więc wcześniej się troszkę nie podobało a teraz na maxaChyba na odwrót może być, ze jak się nie podobał i się spodobał to już się podoba
A macie czesto seks czy tak o ?W stronę że się podobał a teraz nie też może być. Zaczynałam badać ponad rok temu z przeciwciałami (++) (dodatni od + do ++++) a teraz mam (++++) więc wcześniej się troszkę nie podobało a teraz na maxa