reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
A może być tak, że kiedyś się komórkom Stary podobał, a teraz już nie?
I czy może być tak, że zachodzę w ciąże tylko w listopadzie? :D
Może być tak, że kiedyś podobał a teraz nie jeśli patrzeć na mój przypadek. Jestem po kilku ciążach z obecnym partnerem a teraz od roku przeciwciała wyyy*ebaoo do góry i ciąży brak. 😅

Może być tak, że kiedyś podobał a teraz nie jeśli patrzeć na mój przypadek. Jestem po kilku ciążach z obecnym partnerem a teraz od roku przeciwciała wyyy*ebaoo do góry i ciąży brak. 😅
Ej a mnie coś mówił immuno, ze nie powinno się mieć dużych przerw w seksie albo ze ogólnie w gumce a w płodne bez bo one wtedy właśnie siw zwiększają

ale w ogóle jak to działa, to jest jakby że nie chce wszystkich plemników, a nie tylko Starego tak?
Ka to zrozumiała tak, ze coś w plemnikach starego jest takiego, ze mój organizm uznaje to za wrogie i wytwarza przeciwciała 🤷‍♀️ Np gdyby to był ktoś inny i inny plemnik to mogłoby być wszystko ok

Chyba na odwrót może być, ze jak się nie podobał i się spodobał to już się podoba 😁
W stronę że się podobał a teraz nie też może być. Zaczynałam badać ponad rok temu z przeciwciałami (++) (dodatni od + do ++++) a teraz mam (++++) więc wcześniej się troszkę nie podobało a teraz na maxa 🤣

reklama
Do góry