Zazuu
Fanka BB :)
No chyba, że przed pracą wykrzesam z siebie kapkę jadu
Z jadu to na pewno będzie pozytywu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No chyba, że przed pracą wykrzesam z siebie kapkę jadu
Zazuu też się rymuje z pozytywuu więc wieszZ jadu to na pewno będzie pozytywu
Zazuu też się rymuje z pozytywuu więc wiesz
Ja właśnie wśród znajomych mam takich co musieli i się przebadać gruntownie i sprawdzić wszystko i się trochę postymulować jakimiś lekami i dopiero zaszli. Takich co od razu to pojedyncze przypadki:/wiesz co z jednej storny tak, ale z drugiej strony znakomita większość zachodzi szybko. To my niestety jesteśmy wyjątkami... nie zdrowi ludzie.
Zaznaczam, że objawów mam zeroNo i umówione. Pasuje
Zero objawów to także objaw .Zaznaczam, że objawów mam zero
No to ja wśród znajomych mam różnie, takich co zaszli od razu, takich co wpadli, takich co się starali długo, też takich co mieli mieć problemy ale zdarzył się "cud" o którym nie mogę słuchać. Bo cuda zdarzają się ludziom. Nie mi.Ja właśnie wśród znajomych mam takich co musieli i się przebadać gruntownie i sprawdzić wszystko i się trochę postymulować jakimiś lekami i dopiero zaszli. Takich co od razu to pojedyncze przypadki:/
Zaznaczam, że objawów mam zero
A i wkurzają mnie tez te komentarze ludzi, wyluzuj się. No ja już się luzowalam i na wakacjach się staraliśmy i na spontanie po winie i jakoś nic z tego nie wyszłoNo to ja wśród znajomych mam różnie, takich co zaszli od razu, takich co wpadli, takich co się starali długo, też takich co mieli mieć problemy ale zdarzył się "cud" o którym nie mogę słuchać. Bo cuda zdarzają się ludziom. Nie mi.