reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
wiesz co z jednej storny tak, ale z drugiej strony znakomita większość zachodzi szybko. To my niestety jesteśmy wyjątkami... nie zdrowi ludzie.
Ja właśnie wśród znajomych mam takich co musieli i się przebadać gruntownie i sprawdzić wszystko i się trochę postymulować jakimiś lekami i dopiero zaszli. Takich co od razu to pojedyncze przypadki:/

Ja właśnie wśród znajomych mam takich co musieli i się przebadać gruntownie i sprawdzić wszystko i się trochę postymulować jakimiś lekami i dopiero zaszli. Takich co od razu to pojedyncze przypadki:/
No to ja wśród znajomych mam różnie, takich co zaszli od razu, takich co wpadli, takich co się starali długo, też takich co mieli mieć problemy ale zdarzył się "cud" o którym nie mogę słuchać. Bo cuda zdarzają się ludziom. Nie mi.

No to ja wśród znajomych mam różnie, takich co zaszli od razu, takich co wpadli, takich co się starali długo, też takich co mieli mieć problemy ale zdarzył się "cud" o którym nie mogę słuchać. Bo cuda zdarzają się ludziom. Nie mi.
A i wkurzają mnie tez te komentarze ludzi, wyluzuj się. No ja już się luzowalam i na wakacjach się staraliśmy i na spontanie po winie i jakoś nic z tego nie wyszło 😄

reklama
Do góry