reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
A i wkurzają mnie tez te komentarze ludzi, wyluzuj się. No ja już się luzowalam i na wakacjach się staraliśmy i na spontanie po winie i jakoś nic z tego nie wyszło 😄
każdy kto mnie trochę zna z tego forum wie, jak reaguję na teksty "wyluzuj", "odpuść" . O tak:
triple h fighting GIF by WWE

A i wkurzają mnie tez te komentarze ludzi, wyluzuj się. No ja już się luzowalam i na wakacjach się staraliśmy i na spontanie po winie i jakoś nic z tego nie wyszło 😄
Nie wiem skąd u niektórych przeświadczenie, że jak sie starasz o dziecko, to nie masz życia poza staraniami. I ze w ogóle mechaniczny seks z zegarkiem w ręku xD ja jakoś sobie żyję z moim mężem, bzykamy się z radością, trenuję pole dance, jeżdżę na wakacje, zmieniłam prace. I co? i góvvno. Wsadźcie sobie te swoje rady w dupsko xD

Nie wiem skąd u niektórych przeświadczenie, że jak sie starasz o dziecko, to nie masz życia poza staraniami. I ze w ogóle mechaniczny seks z zegarkiem w ręku xD ja jakoś sobie żyję z moim mężem, bzykamy się z radością, trenuję pole dance, jeżdżę na wakacje, zmieniłam prace. I co? i góvvno. Wsadźcie sobie te swoje rady w dupsko xD
Uwielbiam jak piszesz, że się bzykasz z radością 🥰😁 ja w sumie nie wiem czy się wówczas uśmiecham czy jaką mam minę 🤔 😁

Uwielbiam jak piszesz, że się bzykasz z radością 🥰😁 ja w sumie nie wiem czy się wówczas uśmiecham czy jaką mam minę 🤔 😁
Tak mi się przypomniało, że kiedyś się bzykamy bzykami i na chwilę wyłączyli prąd i po chwili włączyli i roomba "charging" xD przeszkodziła nam w bzykaniu i jeszcze powiedziała "ładowanie"! otóż to właśnie miało miejsce!

Wybacz kochana, że nie skomentowałam. AMH 0,75 marzeniem nie jest no ale też nic nie przekreśla. Z tych wyników powyżej to bym się przyjrzała stosunkowi LH i FSH, chociaż terż dramatu nie ma. Te badania to początek cyklu nie? Estradiol mały to pewnie początek
Tak to u mnie 2 dc. Dziękuję Ci bardzo za info. No nic w związku z tym, że szału nie ma z niczym, a czas ucieka to mąż powiedział, że nie czekamy na nic tylko działamy w każdym cyklu a może się uda😁

reklama
Do góry