asiasiasia
Fanka BB :)
Nie ma co sie nastawiac zaraz przyjdzie @ i tyle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teoria jaka że z popołudniowego nie wyjdzie a z rana moczu tak?Skąd się wzięła ta teoria ktoś mi wyjaśni?
Teoria jaka że z popołudniowego nie wyjdzie a z rana moczu tak?
To proszę o zgodę na 3 wiadomości dziennie?nie nie, dla każdej to jest indywidualnie. Trzeba prosić o pozwolenie
ajjjjj..... no i przekroczyłaś!To proszę o zgodę na 3 wiadomości dziennie?
Jeśli wniosek nie został przyjęty, to proszę się pochylić nad prośbą o 2 wpisy dziennie
okej, ale jak wpis mi sie nie spodoba to cofnę zgodęTo proszę o zgodę na 3 wiadomości dziennie?
Jeśli wniosek nie został przyjęty, to proszę się pochylić nad prośbą o 2 wpisy dziennie
Dziewczyny ratunku. Co ja mam o tym myśleć?
Krwawię normalnie jak przy okresie (ze skrzepami)… liczyłam ze spadnie
prog niziutki. Niestety raczej nic z tego nie bedzie. Kontroluj koniecznie, żeby wykluczyć cp.Dziewczyny ratunku. Co ja mam o tym myśleć?
Krwawię normalnie jak przy okresie (ze skrzepami)… liczyłam ze spadnie