reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
czemu mi serduszkujecie, jak ten wykres jest jakiś poyebany ? 😂
Czy on świadczy o tym, że ta owulacja była? I czy jak biorę jednego dupka dziennie, to on wpływa na temperaturę?
miałam taki sam wyskok w zeszłym miesiącu, w tym też mam dość wysoką temperaturę.
Progesteron to hormon ciepła, znawcą nie jestem ale dobrze, ze po owulce jest wysoko :D Oby tak do dnia miesiączki i będzie BOBO :D NIECH BÓB DA!

p.s @LadyCaro czytałam o przyzwoleniu dla niezapisanych, 3 wiadomości dziennie :D

miałam taki sam wyskok w zeszłym miesiącu, w tym też mam dość wysoką temperaturę.
Progesteron to hormon ciepła, znawcą nie jestem ale dobrze, ze po owulce jest wysoko :D Oby tak do dnia miesiączki i będzie BOBO :D NIECH BÓB DA!

p.s @LadyCaro czytałam o przyzwoleniu dla niezapisanych, 3 wiadomości dziennie :D
nie nie, dla każdej to jest indywidualnie. Trzeba prosić o pozwolenie

reklama
Do góry