reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
I broń Boże alkoholu w weekend do menopauzy 😂🤣😂🤣

Ja w sumie chyba miałabym fory u prezesa bo urodziłam dwójkę dzieci przed 25 rokiem życia.
I jak na beneficjentkę 500plus przystało, szczególnie przed pierwszym lubiłam dać w szyję :D

Teraz już nawet pić się nie chce xD

Matko jak pocztówka z gór 😂🤣😂🤣

Tylko ja bez bicia przyznaję się, że nie wstaję o tych samych godzinach, ostatnie noce praktycznie nie spałam (bo szkarlatyna u młodej), a ten mega wzorst to byłam lekko chora i wydaje mi się, że miałam gorączkę. Ale nie nie chce mi się tego usuwać, umówiłam się na sobotę na to USG to się dowiem co się dzieje

Gdybym miała odpalać szklaną kulę to owulację mam dziś lub jutro. Ale tak bardzo nie chce mi się iść po owulaki, poza tym jak nie wyjdą albo wyjdą to i tak nic nie znaczą LOL także muszę bzykać i czekać :D

Choć nie powiem trochę mam nadziei bo już dwa razy zaszłam w ciąże w listopadzie z jednorazowego seksu xD i testy w grudniu były szczęśliwe

Pragnę przypomnieć i ostudzić lekko część z Was. Nie istnieje coś takiego jak "obiecujący wykres" kilka dni po owu. Kilkanaście - tak. Kilka-nie.
To chyba też m.in. do mnie... wydaje mi się, że mój lekarz mówił o obiecującym wykresie w kontekście ewentualnej owu, której nie chciał potwierdzić na 100%, bo nie było monitoringu. Jutro idę na progesteron, ubłagałam kobietę na recepcji w szpitalu, żeby mnie przyjęli przed wszystkimi przed 7 rano, żebym zdążyła przed pracą🤗 w ogóle pracuję obok szpitala I dziś chciałam tam podejść to powiedzieli, że progesteronu nie bedaja. Wydawało mi się, że to dość podstawowy wskaźnik... no także jutro potwierdzę czy owu była. :)
chyba 4, ale potem powinny się utrzymywać na wyższym poziomie ponad linię podstawową
Czyli nawet jak spadnie trochę, ale nie ponizej tej linii podstawowej to cały czas można mieć nadzieję?

reklama
Do góry