Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A test dla nas? By nacieszyć moje zawiedzione, przepelnione sarkazmem serce?Tak, miałam cienką drugą kreseczkę na teście i pobiegłam rano na betę.
Wynik 16,20 mIU/ml
Jutro powtarzam, liczę na przyrost...
i nie wrzucilaś foty testu? Bój się bobaTak, miałam cienką drugą kreseczkę na teście i pobiegłam rano na betę.
Wynik 16,20 mIU/ml
I broń Boże alkoholu w weekend do menopauzy
Matko jak pocztówka z gór
Pięknie! Który cykl starań przypomnij proszę.Tak, miałam cienką drugą kreseczkę na teście i pobiegłam rano na betę.
Wynik 16,20 mIU/ml
cudownie! GratulacjeTak, miałam cienką drugą kreseczkę na teście i pobiegłam rano na betę.
Wynik 16,20 mIU/ml
To chyba też m.in. do mnie... wydaje mi się, że mój lekarz mówił o obiecującym wykresie w kontekście ewentualnej owu, której nie chciał potwierdzić na 100%, bo nie było monitoringu. Jutro idę na progesteron, ubłagałam kobietę na recepcji w szpitalu, żeby mnie przyjęli przed wszystkimi przed 7 rano, żebym zdążyła przed pracą w ogóle pracuję obok szpitala I dziś chciałam tam podejść to powiedzieli, że progesteronu nie bedaja. Wydawało mi się, że to dość podstawowy wskaźnik... no także jutro potwierdzę czy owu była.Pragnę przypomnieć i ostudzić lekko część z Was. Nie istnieje coś takiego jak "obiecujący wykres" kilka dni po owu. Kilkanaście - tak. Kilka-nie.
Czyli nawet jak spadnie trochę, ale nie ponizej tej linii podstawowej to cały czas można mieć nadzieję?chyba 4, ale potem powinny się utrzymywać na wyższym poziomie ponad linię podstawową
11/12 dpoile dpo?
gratulacje czy dobrze kojarzę że jesteś po IUI? Za którym razem się udało?Tak, miałam cienką drugą kreseczkę na teście i pobiegłam rano na betę.
Wynik 16,20 mIU/ml