reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Dziękuję 🥰
Druga kreseczka była tak cienka, że praktycznie niewidoczna na zdjęciu więc nie wrzucałam... ☺️
Do samej bety miałam wrażenie, że ona istnieje tylko w mojej głowie 😅
Gratuluję 😍
Kiedy powtarzasz betę? Ja byłam na pobraniu dzisiaj rano, czekam na wyniki z niecierpliwością. Test ciemnieje, więc jestem dobrej myśli ;)

reklama
Mądre głowy proszę o pomoc w interpretacji :)
Z tego co wyczytałam to np INR może być podwyższony przez używanie leków przeciwzakrzepowych? Czy w takim razie te wyniki są ok?

Załączniki

• IMG_20221109_125331.jpg
    IMG_20221109_125331.jpg
    63,6 KB · Wyświetleń: 91
ale to z polecenia ginekolog. 10/11 dpo moze jeszcze nic nie pokazac

Moze, ale też w taki razie tym bardziej nie powinnaś odstawiać progesteronu. To nie tiktaki i nie dostajesz go bez powodu. Odstawienie w przypadku ciąży może przyczynić się do poronienia. Natomiast najnowsze wytyczne mówią o odstawieniu progesteronu jeśli 10 dpo beta jest negatywna. Bez tego odstawianie takiego leku jest po prostu groźne

reklama
Hej kochane :). Dzis odstawilam luteine i czekam na @. Jestem teoretycznie i domniemanie 10/11 dpo i korci mnie test ciążowy ale specjanie nie kupowałam bo pewnie bym go zrobila i bylabg blada dupa i placz. A tak czekamy na 🩸

Mi lekarz nie pozwala odstawić best testu/bety - więc nie ukrywam, że dziwi mnie takie podejście

Do góry