reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

chyba 4, ale potem powinny się utrzymywać na wyższym poziomie ponad linię podstawową
podstawowa to ta najwyższa z pierwszej fazy cyklu ?
Przepraszam, że zadaje takie głupie pytania 🙈 pierwszy raz się w to bawię i strasznie mi się to podoba ! Doszło do tego, że jak przrbudze się w nocy to nie mogę się doczekać poranka aż wstanę i będę mogła zmierzyć temperaturę! 🤦‍♀️ i dziś śnił mi się termometr w pochwie, który był tam od dwóch dni 😂

reklama
Przepraszam, że zadaje takie głupie pytania 🙈 pierwszy raz się w to bawię i strasznie mi się to podoba ! Doszło do tego, że jak przrbudze się w nocy to nie mogę się doczekać poranka aż wstanę i będę mogła zmierzyć temperaturę! 🤦‍♀️ i dziś śnił mi się termometr w pochwie, który był tam od dwóch dni 😂
na przykładzie mojego ciążowego. Sama nałożyłam tą czerwoną linię biorąc pod uwagę temperatury z pierwszej fazy cyklu. Jeśli nie spadnie poza nią, lub do niej to jest ok. Jak widzisz mi tak spadła na poronienie

Załączniki

• IMG_2933.jpeg
    IMG_2933.jpeg
    47,2 KB · Wyświetleń: 68
  • IMG_2934.jpeg
    IMG_2934.jpeg
    49,1 KB · Wyświetleń: 68
chyba 4, ale potem powinny się utrzymywać na wyższym poziomie ponad linię podstawową
Ogolnie, by wykres byl obiecujący, temperatury nie mogą spaść przez 16 dni czyli szybciej test powie cokolwiek niż wykres😂🤣 np moja temperaturka zwariowała dzis i się podniosła a ja mam @ pełną parą.
Masakra co goowno, w sensie zawiedzione nadzieje.

Załączniki

• Screenshot_20221109-110924_Premom.jpg
    Screenshot_20221109-110924_Premom.jpg
    119,4 KB · Wyświetleń: 40
Ogolnie, by wykres byl obiecujący, temperatury nie mogą spaść przez 16 dni czyli szybciej test powie cokolwiek niż wykres😂🤣 np moja temperaturka zwariowała dzis i się podniosła a ja mam @ pełną parą.
Masakra co goowno, w sensie zawiedzione nadzieje.
ale mówisz o 16 dni w przypadku ciąży, a @Ceonis pytała o owulację 😝

A to nie jest glupi sen, ja potrafilam sie z takiego przebudzic i reka sprawdzac, czy faktycznie zapomnialam o termometrze w pipce i zasnęłam. 😂😂😂😂😂

reklama
Do góry