reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

staramy się od 2 lat prawie. W tym czasie było puste jajo płodowe i ciąża zakończona w 5 mcu. Minął praktycznie równy rok od tej straty a wiec jakis 9 mc starań…ostatnio to ja nic nie robiłam specjalnego, dużo się dzieje i czasem nawet o suplach zapominałam :( od stycznia planowaliśmy isc do kliniki i zacząć działać z pomocą lek. Od tego cyklu chciałam znowu owulaki robić 😱
a czujesz się jakoś inaczej w tym cyklu ?? Jakieś objawy ?:)

reklama
Cześć listopadowe kreski!
Z okazji pierwszego dnia nowego miesiąca wrzucam zdjęcie owulaka... robię je od 7dc, na początku była slabienka kreska, wczoraj lepsza a dziś (10dc) taka jak na zdjęciu
20221101_104110.jpg

Pierwszy cykl robię testy owu i nie wiem jak to interpretować, wg mnie jest mocna, ale do piku brakuje jeszcze.
Czytałam co pisała @Ceonis jeszcze na końcówce październikowego wątku i zastanawiam się czy pić ten inofem czy nie. Chyba dam sobie spokój, bo testy owu wychodzą coraz mocniejsze, od wczoraj pojawił się sluz a jak inofem spowalnia wzrost pęcherzyków to ja podziękuję...

a czujesz się jakoś inaczej w tym cyklu ?? Jakieś objawy ?:)
nie chce powiedzieć, ze odpuściłam ost bo NIE ale dużo się działo i nie miałam czasu myśleć tyle co wcześniej, nie wsluchiwalam się tak w ciało…
Aleeee…. wczoraj dół brzucha mnie zaczął bolec, trochę jak na okres, trochę jak na biegunkę 😂😂😂

Cześć listopadowe kreski!
Z okazji pierwszego dnia nowego miesiąca wrzucam zdjęcie owulaka... robię je od 7dc, na początku była slabienka kreska, wczoraj lepsza a dziś (10dc) taka jak na zdjęciu Zobacz załącznik 1459301
Pierwszy cykl robię testy owu i nie wiem jak to interpretować, wg mnie jest mocna, ale do piku brakuje jeszcze.
Czytałam co pisała @Ceonis jeszcze na końcówce październikowego wątku i zastanawiam się czy pić ten inofem czy nie. Chyba dam sobie spokój, bo testy owu wychodzą coraz mocniejsze, od wczoraj pojawił się sluz a jak inofem spowalnia wzrost pęcherzyków to ja podziękuję...
no właśnie ja robiłam owulaki i nie wychodził pik i byłam wielce zdziwiona, że już 13 dc, a piku dalej nie ma. okazało się, że słusznie, bo te pęcherzyki wolno rosną. Jakoś nie wpadło mi do głowy, żeby zapytać gina o ten inofem.
Jeśli wczoraj pecherzyk miał 14 mm, to jak rosną 1 mm na dobę, to w piątek powinien mieć 19. I zastanawiam się, czy iść w ten piątek czy lepiej w poniedziałek... Ale chyba pójdę w piątek, bo tak to w sobotę będę mogła zapodac ovi w razie czego 😜

reklama
Do góry