Sylwanka89
Fanka BB :)
Pięknie się zaczyna listopad
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
staramy się od 2 lat prawie. W tym czasie było puste jajo płodowe i ciąża zakończona w 5 mcu. Minął praktycznie równy rok od tej straty a wiec jakis 9 mc starań…ostatnio to ja nic nie robiłam specjalnego, dużo się dzieje i czasem nawet o suplach zapominałam od stycznia planowaliśmy isc do kliniki i zacząć działać z pomocą lek. Od tego cyklu chciałam znowu owulaki robićNo i oczywiście powiedz od razu ile się staraliście (kojarzę, że to nie jakieś pierwsze cykle) i czy coś robiłaś inaczej w tym miesiącu
Trzymam kciuki, żeby tym razem ciąża się pięknie rozwijała do samego końca :*staramy się od 2 lat prawie. W tym czasie było puste jajo płodowe i ciąża zakończona w 5 mcu. Minął praktycznie równy rok od tej straty a wiec jakis 9 mc starań…ostatnio to ja nic nie robiłam specjalnego, dużo się dzieje i czasem nawet o suplach zapominałam od stycznia planowaliśmy isc do kliniki i zacząć działać z pomocą lek. Od tego cyklu chciałam znowu owulaki robić
mam ale jakies takie 25 wiec umówiłam się na betę w czwartek.łooooo ale super!! Masz jakieś jeszcze testy do potwierdzenia? Jutro betka? Ale wspaniale!
Trzymam kciuki z całego serca. Sama staram się już długo i wiem jaki jest zawód każdego miesiąca i wyobrażam sobie strach i niepewność.mam ale jakies takie 25 wiec umówiłam się na betę w czwartek.
Testy ( w tym pinki) mnie już oszukiwały wiec beta będzie najlepszym wyjściem… jezuuuu jak ja bym chciała aby to była prawda
oj kusisz, kusiszPięknie! Mój pink w grudniu wyglądał tak samo!!! i była to ciąża.
Powodzenia!!
dziękuje ja tez trzymam kciuki, za nas wszystkie… każda ma swoje historie.Trzymam kciuki z całego serca. Sama staram się już długo i wiem jaki jest zawód każdego miesiąca i wyobrażam sobie strach i niepewność.
Tulę mocno, trzymam kciuki, niech to będzie prawda!
Niech przychodzi szybko ta małpa .Hej dziewczyny! Ja się nie będę wpisywać na pauzę, czekam dalej na pierwszą miesiączkę po laparo, wzięłam wczoraj ostatnia tabletkę dupka także mam nadzieję, że lada moment przyjdzie. Trzymam za Was mocno kciuki i jestem tu z Wami
Trzymam kciuki za powodzenie . Musi się udaćCześć dziewczyny! Wracam po przerwie bo dużo się działo u mnie. Trochę się przypomnę
Starania 6 lat. Od lutego leczenie w klinice.
3 IUI nie udane. 28.09 - punkcja, mamy 2 zamrożone zarodki
31.10 - transfer jednego na cyklu sztucznym (zobaczymy co z tego wyjdzie )
Proszę wpisać test na 10.11
Trzymam kciuki za wszystkie testowanka
Widzę kreskę , leć jutro na betęZrobiłam test…..testy mnie już oszukiwały ale chce w to wierzyć