Kosinka94
Moderator
Może magicznie się zmniejszyłPrzyszedł mój magiczny proszek ale zobaczcie w jakim opakowaniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może magicznie się zmniejszyłPrzyszedł mój magiczny proszek ale zobaczcie w jakim opakowaniu
Albo wszystkie male opakowania poszly na magiczny magnezMoże magicznie się zmniejszył
Ciekawe czy ciężarna będąca pod wpływem magicznego magnezu czy też proszku może zarazić ciążem prze dotykAlbo wszystkie male opakowania poszly na magiczny magnez
Tyle jest w nim magii, że mały kartonik nie zdołał jej pomieścić. O co Wam chodzi?Przyszedł mój magiczny proszek ale zobaczcie w jakim opakowaniu
A moze wystarczy samo kichniecieCiekawe czy ciężarna będąca pod wpływem magicznego magnezu czy też proszku może zarazić ciążem prze dotyk
Tyle jest w nim magii, że mały kartonik nie zdołał jej pomieścić. O co Wam chodzi?
WidzęJa na baby planach i easy zawsze mam testowe szare cienie. Mi został jednak na dzis nordtest a nie Mama i lecę po pinka i facelle, nie wytrzymam do dostawy. I ja sobie powtarzam, że to na 100% falszywka, bo one wychodziły mi wtedy gdy wyjsc nie powinny, ale nadzieja swoim zyciem żyje. Temperatura dziś u mnie 36.99
o nieee. Strasznie mi przykro jaką dawkę estrofemu dostałaś? Mam nadzieję, że jednak na estrofemie coś ruszyOd poniedziałku bolą mnie jajniki. Wczoraj zrobiłam test owulacyjny (8dc), żeby wysikać ostatnie dwa paski, bo u mnie one i tak niewiele wnoszą - pozytywny bez cienia wątpliwości (nie robiłam wcześniej, a równie dobrze pozytywny mógł być już w 6/7dc jak w ostatnim cyklu). Pojechałam na monitoring, a tam 0 widocznych pęcherzyków i endo niecałe 5mm. Nie muszę Wam mówić jak mnie to zaskoczyło. Mam brać estrofem przez 5 dni (8-12dc, ale w sumie nie widzę w tym większego sensu) i przyjść na kolejną wizytę w piątek.
Jestem wiec od wczoraj zła i chyba zaczynam wchodzić w etap rezygnacji, bo czuję się już tym zwyczajnie zmęczona.
Proszek jest tak magiczny, że spowodował rozrost kartonikaTyle jest w nim magii, że mały kartonik nie zdołał jej pomieścić. O co Wam chodzi?