Lilli2
Fanka BB :)
tak, jeśli nie zasypie nas śnieg, a testy będą nadal pozytywne, to jutro beta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, jeśli nie zasypie nas śnieg, a testy będą nadal pozytywne, to jutro beta
No aż chyba zaraz pójdę tez na pierwszego onestepa siknac pomimo 6dpoBoooorze szumiący jakie emocje na koniec miesiąca
Dawaj!!!No aż chyba zaraz pójdę tez na pierwszego onestepa siknac pomimo 6dpo
A ty jak się czujesz dzisiaj, mam nadzieje ze już lepiej mentalnie?Boooorze szumiący jakie emocje na koniec miesiąca
Tak. Przeanalizowałam wszystko, zaczęłam logicznie myśleć i wiem że muszę po prostu poczekać. Byłam rano na becie i czekam na wynik. Jutro kolejne USGA ty jak się czujesz dzisiaj, mam nadzieje ze już lepiej mentalnie?
Cieszę się. Daj nam znać jak betaTak. Przeanalizowałam wszystko, zaczęłam logicznie myśleć i wiem że muszę po prostu poczekać. Byłam rano na becie i czekam na wynik. Jutro kolejne USG
O *****Przyszedł mój magiczny proszek ale zobaczcie w jakim opakowaniu
Ty tak serio?Przyszedł mój magiczny proszek ale zobaczcie w jakim opakowaniu
całkiem serioTy tak serio?