Dong
Fanka BB :)
Było tu już koleżanka, która w zeszłym roku o tej porze, zostawiała nam takie ciążowe zarazki na dworcu w PoznaniuA moze wystarczy samo kichniecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Było tu już koleżanka, która w zeszłym roku o tej porze, zostawiała nam takie ciążowe zarazki na dworcu w PoznaniuA moze wystarczy samo kichniecie
Na facelle na pewno nic nie ma? Bo ja widzę, tylko nie wiem w jakim kolorzeNo i po emocjach. Biało jak w gorach... ale do @ jeszcze trochę, także zapas się nie zmarnuje. Jak widać nordtesty i mama są do kituuu...
dokładnie, pamiętam, bo ja wtedy akurat wsiadałam do pociągu w Poznaniu i zastanawiałam się czy jeszcze nie wybiec i nie lizać poręczyByło tu już koleżanka, która w zeszłym roku o tej porze, zostawiała nam takie ciążowe zarazki na dworcu w Poznaniu
Raczej nieNa facelle na pewno nic nie ma? Bo ja widzę, tylko nie wiem w jakim kolorze
No nic. Czekamy na jutrzejsze z porannego moczuRaczej nie
To są super pomysły i mam nadzieję, że uda się zrealizowaćKiedyś z szefem w Górnośląskim Centrum Zdrowia Dziecka się śmialiśmy, że zrobimy kurs "zielonego wałka" i kurs "niebieskiego wałka" jak masz grubą podstawę to fajnie sobie skoczyć na taki szybki kursik, spotkać ludzi po fachu i omówić przypadki ale nigdy jako podstawę do pracy
Czy nie ma specjalistów za chwilę będzie więcej uroginekologii niż dziecięcej bo zrobiła się bardzo modna a z dziećmi wiadomo ...trzeba lubić dzieci i całą neurologię właściwie (przepukliny, mózgowe porażenia dzieciece itd. ). My mamy to szczęście, że w miejscu gdzie mieszkamy jest taka magiczna czarna dziura fizjo dziecięcej i przyjemnie się ją wypełnia weszliśmy we współpracę ze szkołą rodzenia i prowadzimy zajęcia dla grup (uwielbiam to ). Przyszłościowo planuje wprowadzić zajęcia sensoryczne dla maluszków ale z nastawieniem na kawkę dla mamy, bo u nas nie ma nic takiego, żeby kobieta przy wczesnym macierzyństwie mogła jeszcze trochę pomyśleć o sobie. Może fitness z maluszkami. W małych kameralnych grupach. Strasznie chciałabym odczarować ten paskudny świat, gdzie mając małe dziecko jesteś odizolowany od świata
Nie miałam niestety wtedy monitoringu . Mój ginekolog był bardzo zdziwiony ,bo miesiączki miałam jak w kalendarzu co 28 dni i owulacje między 13,a15 dniem . Akurat wtedy miałam operację córki i wyszło tak niestety .A miałaś wtedy monitoring z potwierdzoną owulacja ?
2mg 1x dziennie. Taką miałam też w poprzednim cyklu, ale endo pozostało wówczas bez zmian (ale miało chociaż ok. 7 mm i był jeden pęcherzyk dominujący).o nieee. Strasznie mi przykro jaką dawkę estrofemu dostałaś? Mam nadzieję, że jednak na estrofemie coś ruszy
Pewnie, że się udaTo są super pomysły i mam nadzieję, że uda się zrealizować