reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
No i po emocjach. Biało jak w gorach... ale do @ jeszcze trochę, także zapas się nie zmarnuje. Jak widać nordtesty i mama są do kituuu...
Premom za to wysłał mi coś o implantacji, że może wystąpić plamienie, chyba pierwszy raz coś takiego mam, ale też temperatury mam duzo wyższe niż w cyklach poprzednich.

Załączniki

• 20231129_110151.jpg
    20231129_110151.jpg
    509,8 KB · Wyświetleń: 182
Kiedyś z szefem w Górnośląskim Centrum Zdrowia Dziecka się śmialiśmy, że zrobimy kurs "zielonego wałka" i kurs "niebieskiego wałka" 😂 jak masz grubą podstawę to fajnie sobie skoczyć na taki szybki kursik, spotkać ludzi po fachu i omówić przypadki ale nigdy jako podstawę do pracy 🙂

Czy nie ma specjalistów 🤷 za chwilę będzie więcej uroginekologii niż dziecięcej 😂 bo zrobiła się bardzo modna 🙈 a z dziećmi wiadomo ...trzeba lubić dzieci 😂 i całą neurologię właściwie (przepukliny, mózgowe porażenia dzieciece itd. ). My mamy to szczęście, że w miejscu gdzie mieszkamy jest taka magiczna czarna dziura fizjo dziecięcej i przyjemnie się ją wypełnia 🙂 weszliśmy we współpracę ze szkołą rodzenia i prowadzimy zajęcia dla grup (uwielbiam to 🙈🥰). Przyszłościowo planuje wprowadzić zajęcia sensoryczne dla maluszków ale z nastawieniem na kawkę dla mamy, bo u nas nie ma nic takiego, żeby kobieta przy wczesnym macierzyństwie mogła jeszcze trochę pomyśleć o sobie. Może fitness z maluszkami. W małych kameralnych grupach. Strasznie chciałabym odczarować ten paskudny świat, gdzie mając małe dziecko jesteś odizolowany od świata 🙈
To są super pomysły i mam nadzieję, że uda się zrealizować 😁

reklama
Do góry