reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Może jednak to nie testowe kreseczki 🫣
Zamierzam właśnie zamówić pinki i sprawdzić to. Teraz tez zrobilam znowu nordtest, bo to juz ostatni i mam ich dosc🫣 mam wrażenie, że dzień bez mojej oszukanej kreski, jest dniem straconym😄🤣😂
Ja w głębi serca wiem, że to tylko przekłamane wyniki.

Załączniki

• 20231128_114732.jpg
    20231128_114732.jpg
    394,4 KB · Wyświetleń: 142
reklama
Zamierzam właśnie zamówić pinki i sprawdzić to. Teraz tez zrobilam znowu nordtest, bo to juz ostatni i mam ich dosc🫣 mam wrażenie, że dzień bez mojej oszukanej kreski, jest dniem straconym😄🤣😂
Podziwiam Cię, ze w ogóle je robisz, ja bym chyba od razi wszystkie wypierniczyla w kosmos jak dają aż taka kreskę bez ciąży 🫣

Ciekawe jak wygląda kreska gdy jest się serio w ciąży. Nie ma kontrolnej? 🤣

Eeeeej!!! Ale ta jest różowa, a nie szara!!!

Dziewczyny, a czy mając tą mutacje PAI 1 i mthfr c677T robilyście jeszcze jakieś badania ? Próbuję coś o tych mutacjach doczytać ale nic z tego nie rozumiem 🫤

reklama
Eeeeej!!! Ale ta jest różowa, a nie szara!!!
Za dwa dni pink prawdę mi powie. Ja nawet nie wiem ile jestem dni po. Kazdy kalendarzyk zaznacza bez testów po swojemu. Trzymam się tego, że 6.12 powinien być @, czyli dzis powinno być 7/8 dni po, ale czy dobrze myślę nie wiem.

Załączniki

• Screenshot_20231128_123045_Flo.jpg
    Screenshot_20231128_123045_Flo.jpg
    113,4 KB · Wyświetleń: 44
Do góry