reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Siemka😄 krótki ale za to jaki treściwy😅 update ode mnie - we wtorek 5 grudnia zabieram swoją pierwszą śnieżynkę do domku 🥰 sam covid nie jest przeszkodą, o ile nie ma gorączki - dyskwalifikuje temperatura powyżej 37,5. Jak nie ma temperatury to można działać 😄
Cudowne wieści 😍😍😍 i idealny prezent mikołajkowy 😊

Jeśli mogę zapytać jaka jest cena tego badania? Można pójść z marszu czy trzeba w określonym dniu cyklu?
Ja robiłam ze strony test dna. Cena to 387 w wersji standard. Można je zrobić w dowolnym dniu cyklu. Na stronie opłaca się badanie, wysyłają pakiet wymazowy i sama takim jakby patyczkiem do uszu pobierasz według instrukcji wymazy z wewnętrznej strony policzka. Później pakuje się to w ich kopertę i z uzupełnionymi dokumentami odsyła.

Też chyba zrobię te badania na trombofilię po nowym roku. Dzisiaj idę do endokrynologa na 17:45, mój narzeczony na 16 ma badanie nasienia, a ja dalej nie pojechałam umówić się na histerolaparoskopię, bo w piątek jeździłam po przedszkolach – nigdzie nie ma miejsc, a wczoraj napadało tyle śniegu, że mi się odechciało, więc pojedziemy jutro. Weekend spędziliśmy na graniu ze znajomymi w monopoly dla oszustów i chociaż przez chwilę nie myślałam o staraniach.

To ja jeszcze dodam że z kodem „TROMB-1„ jest minus 30 zł od ceny

Badanie na trombofilie wrodzona. Ja robiłam z Testy DNA : Link do: Trombofilia badanie – na czym polega i ile kosztuje? Sprawdź

Widzę, że jest taniej niż 3 lata temu 🙈

Ja robiłam ze strony test dna. Cena to 387 w wersji standard. Można je zrobić w dowolnym dniu cyklu. Na stronie opłaca się badanie, wysyłają pakiet wymazowy i sama takim jakby patyczkiem do uszu pobierasz według instrukcji wymazy z wewnętrznej strony policzka. Później pakuje się to w ich kopertę i z uzupełnionymi dokumentami odsyła.

Okej dziewczyny! Zamówiłam 😊 zobaczymy co mi wyjdzie. Ciągle poszukuje przyczyny dla której miałam puste jajo, a będę spokojniejsza gdy będę wiedziała że coś już sprawdziłam. Dziękuję!

reklama
Do góry