królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
No mam jeszcze te mama na te dwa dni też nie lepszy wybórjak to za dwa dni dopiero?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mam jeszcze te mama na te dwa dni też nie lepszy wybórjak to za dwa dni dopiero?
Trzymamy, trzymamy@Motylkowa! @Kitsune dziękuję, że pytacie - migrena tymczasowo odeszła, ale za mną ciężka noc, do 4 nie spałam, o 6 wstałam, jestem nieprzytomna
Ale wykorzystując fakt, że dziś w biurze, a biuro naprzeciwko labu, to zaszłam. Coś ruszyło, nie wiem jak to będzie dalej, ale razem z Bombelkiem dalej prosimy o kciuki
Też mi wyszły cienie na tych mamaNo mam jeszcze te mama na te dwa dni też nie lepszy wybór
No czyli wiadomo, że są testy i testyTeż mi wyszły cienie na tych mama
Kochana u mnie było jak pamiętacie miałam betę 2.0 i nie obstawiałam ciąży kilka dni później zrobiłam test i wyszedł pozytywny co było dla mnie szokiem . Jak poszłam na USG doktor też był na nie bo ciąża była mała i pusty pęcherzyk był . Wg USG wyszło 4t5d a wg miesiączki byłam 6t2d . Trzymam mocno kciuki za betę i żeby kolejne USG było jak u mnie z maluszkiemTeż myślałam o czymś takim, w sensie ja bardziej o kawiarni w której byłaby taka mini sala zabaw i kącik czytania dzieciom. Dzieciaki są zajęte sobą z opiekunką, a mama z przyjaciółką może poplotkować, wypić kawę i zjeść dobre ciasto domowej roboty
A nie oszukują tak jak nordtest?No mam jeszcze te mama na te dwa dni też nie lepszy wybór
Oszukują, potwierdziła AksamitkaA nie oszukują tak jak nordtest?
Chyba potrzebujesz wybrać się po coś do rosska i przy okazji kupić facelleOszukują, potwierdziła Aksamitka
Też widzę różEeeeej!!! Ale ta jest różowa, a nie szara!!!
Nie wiem czy ze względu na te wyniki, ale wskazaniem były poronienia na wczesnym etapie było również;Dziewczyny, a czy mając tą mutacje PAI 1 i mthfr c677T robilyście jeszcze jakieś badania ? Próbuję coś o tych mutacjach doczytać ale nic z tego nie rozumiem