reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
@Motylkowa! @Kitsune dziękuję, że pytacie - migrena tymczasowo odeszła, ale za mną ciężka noc, do 4 nie spałam, o 6 wstałam, jestem nieprzytomna 🫣

Ale wykorzystując fakt, że dziś w biurze, a biuro naprzeciwko labu, to zaszłam. Coś ruszyło, nie wiem jak to będzie dalej, ale razem z Bombelkiem dalej prosimy o kciuki 🥹

Załączniki

• 361ea3df-3d56-42ca-9def-1005388a7330.jpeg
    361ea3df-3d56-42ca-9def-1005388a7330.jpeg
    25,7 KB · Wyświetleń: 182
Za dwa dni pink prawdę mi powie. Ja nawet nie wiem ile jestem dni po. Kazdy kalendarzyk zaznacza bez testów po swojemu. Trzymam się tego, że 6.12 powinien być @, czyli dzis powinno być 7/8 dni po, ale czy dobrze myślę nie wiem.
Nie wiem czy dobrze kojarzę, czy Ty jesteś teraz chora na jelitowke. Jeśli tak - to może też to ma wpływ na tą temperaturę?

Wiem tylko, że jelitówka mnie tak przetyrała, że nawet przy zakraplaniu testu nie mam sił na uczucie napięcia i ekscytacji, tak jak zazwyczaj. A czułam się dziś jakbym wstała po niezłej imprezie. Miałam napady gorąca, uderzenia pewnie jak przy menopauzie az zmierzyłam czoło ale temperatura ok, lekko obniżona. Za to pochwowa😆🤣 37,15😵😵😵

Ostatnia edycja:
@Motylkowa! @Kitsune dziękuję, że pytacie - migrena tymczasowo odeszła, ale za mną ciężka noc, do 4 nie spałam, o 6 wstałam, jestem nieprzytomna 🫣

Ale wykorzystując fakt, że dziś w biurze, a biuro naprzeciwko labu, to zaszłam. Coś ruszyło, nie wiem jak to będzie dalej, ale razem z Bombelkiem dalej prosimy o kciuki 🥹
Trzymam kciuki, żeby ta beta pięknie rosła i dzidziuś się rozwijał ❤️

Za dwa dni pink prawdę mi powie. Ja nawet nie wiem ile jestem dni po. Kazdy kalendarzyk zaznacza bez testów po swojemu. Trzymam się tego, że 6.12 powinien być @, czyli dzis powinno być 7/8 dni po, ale czy dobrze myślę nie wiem.
Jakie dwa dni?? A jutro? 😂
jak to za dwa dni dopiero? :o
No właśnie 😂

Cudnie ❤️ Trzymam kciuki baaaardzo mocno ❤️❤️

trzymamy cały czas 🤞🏻🤞🏻

reklama

Uwierz że nie ma chwili bym nie myślała o Was, bardzo chce by się udało 🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️

Do góry