reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Ja tak ledwo wytrzymuje już rok chodzę na całe bikini 👙👙 ale żyje a efekty mega
No po tych pachach to ja sobie wyobrażam jaki musi być ból przy bikini 😬 ale warto jednak pocierpieć niż co dwa dni odpalać maszynkę ;)
nie wiem 🤦‍♀️ to jest generalnie strasznie dużo emocji, do tego nawalone pod kopułą od hormonów, dzisiaj już trzy razy płakałam i szczerze mówiąc w tej chwili nie jestem w stanie przypomnieć sobie dlaczego 🤦‍♀️
Więc chyba dzisiaj kupię testy i zobaczę jak mnie te emocje poniosą, nic na siłę
przy takiej dawce hormonów nie jest się sobą 🥺 czekamy razem z Tobą 🍀

reklama
No właśnie ja na żywo mam to samo. Raz widzę raz nie 😂 Może to testowa
Przyznaj się ile razy już oglądałaś test 😂 ja już mam pinki opracowane do perfekcji i bum....kropka nienawiści a byłam pewna, że wyjdzie cień 😂 No ewidentnie organizm robi mnie w konia 😂 oczy od szukania kresek też 🤔 już mi się nawet lwia zmarszczka pogłębiła od tego skupienia 😂😂😂

No po tych pachach to ja sobie wyobrażam jaki musi być ból przy bikini 😬 ale warto jednak pocierpieć niż co dwa dni odpalać maszynkę ;)

przy takiej dawce hormonów nie jest się sobą 🥺 czekamy razem z Tobą 🍀
Najgożej tam gdzie ciemniejsza skóra boli. Ja mam teraz przy wargach włoski takie że gole co dwa tygodnie a resztę raz w miesiącu bo prawie nic nie mam a musi odrosnąć do wizyty następnej. Bo laser wypala włoski więc muszą być najlepiej 5 mam
Ale w porównaniu z tym co było plus u mnie stany zapalne w pachwinach po goleniu to niebo a ziemia.
Ale mam wizytę na 9 grudnia do tego czasu muszę wiedzieć czy fasolka jest. Narazie czekam I czekam. Według kalkulatora okres aż na 8 mi się przezynał. Ale zawsze miałam 30. Nie wiem kiedy testować. 😱

Przyznaj się ile razy już oglądałaś test 😂 ja już mam pinki opracowane do perfekcji i bum....kropka nienawiści a byłam pewna, że wyjdzie cień 😂 No ewidentnie organizm robi mnie w konia 😂 oczy od szukania kresek też 🤔 już mi się nawet lwia zmarszczka pogłębiła od tego skupienia 😂😂😂

No właśnie popatrzyłam, wrzuciłam wam fotę i musiałam jechać do decathlonu po buty dla niemeza 😂😂 jak wrócę to obejrzę raz jeszcze

Ja mam to samo 🤦 przez brak drugiej kreski marzę o okresie, bo bóle jajników z krzyża, bóle okresowe 🤦🤦🤦 cała gama wszystkiego...chwilę boli, przestaje 🤦 no nic tylko wystawić macicę na OLX albo vinted 🤷

Też mi się wydaje, że tam jest jakiś cień cieniowanego cienia 🤔 ale już dzisiaj ustaliłyśmy, że ja widzę niewidzialne 😂😂😂
Na Vinted nie, bo Cie zajada pomiarami zebys podala.
🤣

reklama
Do góry