reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
pojadę chyba kupić dzisiaj, ale tak się boję, co się będzie działo jak się nie uda, że najchętniej bym poczekała do przyszłej soboty z tym 🫣
Czekanie to najlepsze lekarstwo 🙂 ja jakoś chyba czyszczę głowę w tym cyklu sikami 🤦 wysikałam wszystkie testy....zamówiłam na poniedziałek i co? Nagle kurier dostarcza paczki w sobotę 🤣🤯🤦

I hope so, jak nie będzie to czekam na okres 😁
Ja się poddałam ostatnio jak 10dpo nie było kreski, wypiłam wieczorem lampkę wina ...a 12dpo mnie coś tknęło i centralnie wyszła normalna, prawilna kreska....jakby nie mogła się pokazać choćby pod postacią cienia wcześniej 💆. Przynajmniej się przekonałam, że naprawdę test może wyjść dopiero 12dpo 🤣

Ja sobie nie wyobrażam 🙈 nie przepadam za natłokiem ludzi 😔 takim jestem odludkiem
U mnie jest spokój, tylko w weekend są tu ludzie. Oczywiście większość blach to KR. Już nie raz spotkałam się u lekarza, dentysty czy w skarbówce, że ktoś zna moja miejscowość że względu na tą górek na której mieszkam. No jakbym wiedziała że będę na wizytach, to bym ściągała ich ze szlaków do domu 🙈

nie wiem 🤦‍♀️ to jest generalnie strasznie dużo emocji, do tego nawalone pod kopułą od hormonów, dzisiaj już trzy razy płakałam i szczerze mówiąc w tej chwili nie jestem w stanie przypomnieć sobie dlaczego 🤦‍♀️
Więc chyba dzisiaj kupię testy i zobaczę jak mnie te emocje poniosą, nic na siłę
Dzielna jesteś 🙂 pamiętaj, że wszystkie mocno trzymamy kciuki ! Musi się udać !

Ej siknelam znów 😂 Bo mnie jak na okres napieprza. I czy wy tu coś widzicie? Bo mi się wydaje że jest jakiś cień ale kompletnie nie umiem w cienie i może mam zwidy

Załączniki

• ed3fceb3-eb63-4884-9d34-4afc2a749d99.jpeg
    ed3fceb3-eb63-4884-9d34-4afc2a749d99.jpeg
    18,8 KB · Wyświetleń: 132
Ej siknelam znów 😂 Bo mnie jak na okres napieprza. I czy wy tu coś widzicie? Bo mi się wydaje że jest jakiś cień ale kompletnie nie umiem w cienie i może mam zwidy
Ja mam to samo 🤦 przez brak drugiej kreski marzę o okresie, bo bóle jajników z krzyża, bóle okresowe 🤦🤦🤦 cała gama wszystkiego...chwilę boli, przestaje 🤦 no nic tylko wystawić macicę na OLX albo vinted 🤷

Też mi się wydaje, że tam jest jakiś cień cieniowanego cienia 🤔 ale już dzisiaj ustaliłyśmy, że ja widzę niewidzialne 😂😂😂

reklama
Do góry