Kitsune
Moderator
Kurde, jak spłacę PS5 to chyba sobie wezmę takie cudo. Mam mega problem z goleniem :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde, jak spłacę PS5 to chyba sobie wezmę takie cudo. Mam mega problem z goleniem :/
ja nie mam krostek na nogach pierwszy raz od dawna po jednym razie wiadomo, że to różnicy nie będzie, na razie jeszcze nie wydaję dokładniejszej opinii.Kurde, jak spłacę PS5 to chyba sobie wezmę takie cudo. Mam mega problem z goleniem :/
Oh, przeziebienie, grypsko go złapało? Mam nadzieję, że nie ma covidaChłop chory, więc wiecie jak to jest
Spędziłam dzisiaj większość dnia na wędzeniu szynek
Cieszę się, że jeszcze o mnie pamiętacie
W poniedziałek i wtorek czułam się kiepsko, ale teraz już dobrze. Więc jak już to on złapał ode mnie.Oh, przeziebienie, grypsko go złapało? Mam nadzieję, że nie ma covida
Jak Ty się trzymasz? Nie rozkłada Cię?
teoretycznie wtorek-środa (4-5dpt) jest szansa coś uchwycić, a w piątek lub w sobotę mam iść na betęPo ilu dniach możesz testować ? Bo to chyba zależy od wieku mikro Bolilolka ?
bardzo ładny wynik. Też taki normalnie mam i wszyscy lekarze zawsze bardzo chwaląChwalę się Progesteron niecałe 18ng/ml przy normie lutealnej 1,2-15,9. Takze jestem zadowolona
To dobrze, że czujesz się już lepiejW poniedziałek i wtorek czułam się kiepsko, ale teraz już dobrze. Więc jak już to on złapał ode mnie.
Myślę, że jakieś przeziębienie, chociaż rodzinny na teleporadzie od razu, że covid. Ale testu nie zlecił
myślę, że dobrze zrobiłaś, warto zadbać o własny komfortPamiętacie, jak mówiłam wam o grupie na whats appie i dziewczynach, które non stop wrzucają zdjęcia dziewczyn?
Nie wypisałam się z niej, ale je wyciszyłam.
Jest mi lepiej, nie jestem cały czas w niepewności, kiedy przyjdzie jakaś wiadomość, zobaczę powiadomienie i z nienacka zobaczę zdjęcie któregoś z ich dzieci.