reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Kurde, jak spłacę PS5 to chyba sobie wezmę takie cudo. Mam mega problem z goleniem :/
ja nie mam krostek na nogach pierwszy raz od dawna 😍 po jednym razie wiadomo, że to różnicy nie będzie, na razie jeszcze nie wydaję dokładniejszej opinii.
Ale z okolicami bikini mam problem, też krostki i czerwone 🥺
Jak byliśmy w Bułgarii, to codziennie musiałam chwytać za maszynkę 😭

Oh, przeziebienie, grypsko go złapało? Mam nadzieję, że nie ma covida ☹️
Jak Ty się trzymasz? Nie rozkłada Cię? 💙
W poniedziałek i wtorek czułam się kiepsko, ale teraz już dobrze. Więc jak już to on złapał ode mnie.
Myślę, że jakieś przeziębienie, chociaż rodzinny na teleporadzie od razu, że covid. Ale testu nie zlecił ;)

W poniedziałek i wtorek czułam się kiepsko, ale teraz już dobrze. Więc jak już to on złapał ode mnie.
Myślę, że jakieś przeziębienie, chociaż rodzinny na teleporadzie od razu, że covid. Ale testu nie zlecił ;)
To dobrze, że czujesz się już lepiej 💞
U nas w pracy panuje zapalenie krtani, dziewczyny dla pewności robiły testy- na szczęście negatywne 😄

Pamiętacie, jak mówiłam wam o grupie na whats appie i dziewczynach, które non stop wrzucają zdjęcia dzieci?
Nie wypisałam się z niej, ale je wyciszyłam.
Jest mi lepiej, nie jestem cały czas w niepewności, kiedy przyjdzie jakaś wiadomość, zobaczę powiadomienie i z nienacka zobaczę zdjęcie któregoś z ich dzieci.

Ostatnia edycja:
reklama
Pamiętacie, jak mówiłam wam o grupie na whats appie i dziewczynach, które non stop wrzucają zdjęcia dziewczyn?
Nie wypisałam się z niej, ale je wyciszyłam.
Jest mi lepiej, nie jestem cały czas w niepewności, kiedy przyjdzie jakaś wiadomość, zobaczę powiadomienie i z nienacka zobaczę zdjęcie któregoś z ich dzieci.
myślę, że dobrze zrobiłaś, warto zadbać o własny komfort :)

Do góry