Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego nienawidzę na vinted albo jeszcze tych fajnych propozycji ceny 40zł za buty nówki wystawione za 100złNa Vinted nie, bo Cie zajada pomiarami zebys podala.
Taaaa... Dlatego Vinted to byl moj jednorazowy wybryk. Powiedzialam, ze nigdy wiecej. Spakowalam wor, wzielam do pracy i powiedzialam ze za 10 zl sztuka. Poszlo wszystko.Tego nienawidzę na vinted albo jeszcze tych fajnych propozycji ceny 40zł za buty nówki wystawione za 100zł
LadyCaro była blisko, bo ja tez Agata jestemTo o podwójnej macicy to byłam ja!
W sensie, że oglądałam
Ja osobiście tez niby nie widzę, ale oczyma wyobraźni widzęEj siknelam znów Bo mnie jak na okres napieprza. I czy wy tu coś widzicie? Bo mi się wydaje że jest jakiś cień ale kompletnie nie umiem w cienie i może mam zwidy
Tylko uważaj bo tam oszustów dużoKurde, nie pomyślałam dobra....zostaje OLX
Ja w takich sytuacjach proponuje w ramach kontry cenę wyjściowa+10zlTego nienawidzę na vinted albo jeszcze tych fajnych propozycji ceny 40zł za buty nówki wystawione za 100zł
Ja dla zasady proponuje o 10zł mniejTego nienawidzę na vinted albo jeszcze tych fajnych propozycji ceny 40zł za buty nówki wystawione za 100zł
Dokładnie ten:A jaki nr modelu Lumea macie?