reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Ja tak ledwo wytrzymuje już rok chodzę na całe bikini 👙👙 ale żyje a efekty mega
No po tych pachach to ja sobie wyobrażam jaki musi być ból przy bikini 😬 ale warto jednak pocierpieć niż co dwa dni odpalać maszynkę ;)
nie wiem 🤦‍♀️ to jest generalnie strasznie dużo emocji, do tego nawalone pod kopułą od hormonów, dzisiaj już trzy razy płakałam i szczerze mówiąc w tej chwili nie jestem w stanie przypomnieć sobie dlaczego 🤦‍♀️
Więc chyba dzisiaj kupię testy i zobaczę jak mnie te emocje poniosą, nic na siłę
przy takiej dawce hormonów nie jest się sobą 🥺 czekamy razem z Tobą 🍀

reklama
No właśnie ja na żywo mam to samo. Raz widzę raz nie 😂 Może to testowa
Przyznaj się ile razy już oglądałaś test 😂 ja już mam pinki opracowane do perfekcji i bum....kropka nienawiści a byłam pewna, że wyjdzie cień 😂 No ewidentnie organizm robi mnie w konia 😂 oczy od szukania kresek też 🤔 już mi się nawet lwia zmarszczka pogłębiła od tego skupienia 😂😂😂

No po tych pachach to ja sobie wyobrażam jaki musi być ból przy bikini 😬 ale warto jednak pocierpieć niż co dwa dni odpalać maszynkę ;)

przy takiej dawce hormonów nie jest się sobą 🥺 czekamy razem z Tobą 🍀
Najgożej tam gdzie ciemniejsza skóra boli. Ja mam teraz przy wargach włoski takie że gole co dwa tygodnie a resztę raz w miesiącu bo prawie nic nie mam a musi odrosnąć do wizyty następnej. Bo laser wypala włoski więc muszą być najlepiej 5 mam
Ale w porównaniu z tym co było plus u mnie stany zapalne w pachwinach po goleniu to niebo a ziemia.
Ale mam wizytę na 9 grudnia do tego czasu muszę wiedzieć czy fasolka jest. Narazie czekam I czekam. Według kalkulatora okres aż na 8 mi się przezynał. Ale zawsze miałam 30. Nie wiem kiedy testować. 😱

Przyznaj się ile razy już oglądałaś test 😂 ja już mam pinki opracowane do perfekcji i bum....kropka nienawiści a byłam pewna, że wyjdzie cień 😂 No ewidentnie organizm robi mnie w konia 😂 oczy od szukania kresek też 🤔 już mi się nawet lwia zmarszczka pogłębiła od tego skupienia 😂😂😂

No właśnie popatrzyłam, wrzuciłam wam fotę i musiałam jechać do decathlonu po buty dla niemeza 😂😂 jak wrócę to obejrzę raz jeszcze

Ja mam to samo 🤦 przez brak drugiej kreski marzę o okresie, bo bóle jajników z krzyża, bóle okresowe 🤦🤦🤦 cała gama wszystkiego...chwilę boli, przestaje 🤦 no nic tylko wystawić macicę na OLX albo vinted 🤷

Też mi się wydaje, że tam jest jakiś cień cieniowanego cienia 🤔 ale już dzisiaj ustaliłyśmy, że ja widzę niewidzialne 😂😂😂
Na Vinted nie, bo Cie zajada pomiarami zebys podala.
🤣

reklama
Do góry