reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Dziękuje Wam bardzo za te wszystkie ciepłe słowa ♥️♥️ trzymam kciuki bardzo mocno za Wasz wszystkie, u nas te starania trwały 1.5 roku, w końcu się udało🥰 mam nadzieje ze Wy również niebawem w „niewyjaśnionych okolicznościach” (jak widzicie to nie muszą być dwie kreski 😂) dowiecie się o małym serduszku ♥️♥️

Dziękuje Wam bardzo za te wszystkie ciepłe słowa ♥️♥️ trzymam kciuki bardzo mocno za Wasz wszystkie, u nas te starania trwały 1.5 roku, w końcu się udało🥰 mam nadzieje ze Wy również niebawem w „niewyjaśnionych okolicznościach” (jak widzicie to nie muszą być dwie kreski 😂) dowiecie się o małym serduszku ♥️♥️
Twoja historia na pewno będzie krążyć wśród staraczek jeszcze bardzo długo 😄 powodzenia 🤞🏻♥️

Twoja historia przywraca nadzieję ❤️ opowiedziałam o Tobie mężowi i tak go to ruszylo, że zaczął nawet brać ze mną magiczny magnez 😁

Dziewczyny które były w ciąży mam pytanie z ciekawości. Miałyście jakieś objawy bardzo wczesnej ciąży ( których nie brałyście pod uwagę) słyszałam że są kobiety które od bardzo wczesnej ciąży mają jakieś dzięki temu wiedziały np że są w ciąży

Dziewczyny które były w ciąży mam pytanie z ciekawości. Miałyście jakieś objawy bardzo wczesnej ciąży ( których nie brałyście pod uwagę) słyszałam że są kobiety które od bardzo wczesnej ciąży mają jakieś dzięki temu wiedziały np że są w ciąży
U mnie bol miesiączkowy ale taki do wytrzymania, mniejszy niż ten typowo podczas okresu. I pełne piersi. Zdecydowanie inne niż zwykle

reklama
U mnie w każdej ciąży pierwszym objawem jest ciągnięcie jajników, które później trwa przez kilka tygodni. Ale to jest takie bardzo specyficzne ciągnięcie przy wstawaniu/podnoszeniu się. Drugi objaw to ciężkość piersi. Tak właściwie poza tym to nic.

Do góry