Kitsune
Moderator
A ja już znowu głodna. Teraz pierniki za mną chodzą, takie z nadzieniem. Dobrze, że wczoraj kupiłam.Ja zanim zrobiłam na ciepło, to trochę przy drzwiach lodówki wciągnęłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja już znowu głodna. Teraz pierniki za mną chodzą, takie z nadzieniem. Dobrze, że wczoraj kupiłam.Ja zanim zrobiłam na ciepło, to trochę przy drzwiach lodówki wciągnęłam
Zamiast PMS dużo śluzu i ból piersi. Ale mnie na okres nie boli nigdy biust. Dlatego dla mnie to „coś innego”.Dziewczyny które były w ciąży mam pytanie z ciekawości. Miałyście jakieś objawy bardzo wczesnej ciąży ( których nie brałyście pod uwagę) słyszałam że są kobiety które od bardzo wczesnej ciąży mają jakieś dzięki temu wiedziały np że są w ciąży
Kiedy ten ból się pojawił i ile trwał?U mnie bol miesiączkowy ale taki do wytrzymania, mniejszy niż ten typowo podczas okresu. I pełne piersi. Zdecydowanie inne niż zwykle
Wsunęłam wczoraj pół opakowania ptasiego mleczka nie mówcie mi więcej o słodkim. Usprawiedliwiam się okresem i chorobaA ja już znowu głodna. Teraz pierniki za mną chodzą, takie z nadzieniem. Dobrze, że wczoraj kupiłam.
Bardzo ciekawe.U mnie w każdej ciąży pierwszym objawem jest ciągnięcie jajników, które później trwa przez kilka tygodni. Ale to jest takie bardzo specyficzne ciągnięcie przy wstawaniu/podnoszeniu się. Drugi objaw to ciężkość piersi. Tak właściwie poza tym to nic.
Nie ma to jak umówić się do lekarza ja próbowałam się od kwietnia umówić do mojej ginekolog ... Podeszłam na luzie i jak zaszłam w ciążę to napisałam (woli SMS), że chce się umówić na wizytę, cytologię i pierwsze USG w ciąży. Nie oddzwoniła, nie odpisała... Podjęłam decyzję, że zmieniam lekarza trochę mi z tym dziwnie ale cóż Koleżanka ma mnie wcisnąć do fajnego gościa, który pracuje w szpitalu (tam gdzie rodziłam) i wszystkie położne z oddziału do niego jeżdżą (jak rozkładasz nogi koledze z pracy, to musi być dobry albo przystojny ). ZobaczymyMyślę że nie jestem jeszcze na taką informację gotowa i zamiast radości wywołałaby u mnie panikę
Muszę zapytać gina o to moje TSH czy sprawdzić już, bo leki biorę ponad miesiąc. I spytać czy mam zrobić tą nieszczęsną betę
Trzeci dzień z rzędu mierze temperaturę i widzę że mój organizm cały czas jest w fazie lutealnej/ciążowej ( temp powyżej 37 ) więc szybko okresu się raczej nie spodziewam
I zapisać się do ortopedy. Próbowałam wczoraj, ale nikt telefonu nie odbierał, więc pojechałam zapisać się osobiście, żeby tylko się przekonać, że przykro mi ale do środy nieczynne i rejestracja tylko tel o zupełnie innych godzinach niż zwykle
Ciekawe. Wlansie mnie też nigdy piersi nie bolą.Zamiast PMS dużo śluzu i ból piersi. Ale mnie na okres nie boli nigdy biust. Dlatego dla mnie to „coś innego”.
Ale wiesz, takie pierniczki z nadzieniem też są bardzo dobre. Polecam spróbowaćWsunęłam wczoraj pół opakowania ptasiego mleczka nie mówcie mi więcej o słodkim. Usprawiedliwiam się okresem i choroba
Wow bardzo szybko. Mega ciekawe. Bo na internecie oczywiście piszą że to nie możliwe.Tak. Ból piersi, sikanie non stop, wzmożony apetyt. Co u mnie było dość niezwykłe. Objawy pojawiły się ok 6-7dpo. W 8dpo test z jasnymi krechami.