reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

@Kitsune można mi wpisać okres.
Do soboty się pięknie skończy, w niedziele miałabym drożność, a tak lipa- mój następny przedział po krwawieniu a przed owulką wypada w okresie świątecznym, więcznowu poślizg czasowy. Trudno. Od dzisiaj grzecznie zaczynamy antybiotyki, które są do odebrania w aptece popołudniu.
Miłego dnia dla Was🙂

reklama
Dziewczyny które były w ciąży mam pytanie z ciekawości. Miałyście jakieś objawy bardzo wczesnej ciąży ( których nie brałyście pod uwagę) słyszałam że są kobiety które od bardzo wczesnej ciąży mają jakieś dzięki temu wiedziały np że są w ciąży
Tak. Ból piersi, sikanie non stop, wzmożony apetyt. Co u mnie było dość niezwykłe. Objawy pojawiły się ok 6-7dpo. W 8dpo test z jasnymi krechami.

Dziewczyny które były w ciąży mam pytanie z ciekawości. Miałyście jakieś objawy bardzo wczesnej ciąży ( których nie brałyście pod uwagę) słyszałam że są kobiety które od bardzo wczesnej ciąży mają jakieś dzięki temu wiedziały np że są w ciąży
U mnie w ciąży (niestety poronionej) miałam problem ze spaniem. Budziłam się centralnie 2-3 w nocy i koniec, nie zasnę. Dodatkowo też obolałe piersi, bardziej niż na @ i też wystąpiło u mnie plamienie implantacyjne (jakoś 8-9 dpo)

A ja od wczoraj jem te polecane marchewki.
Jedną już zjadłam, była pyszna. Druga smakuje jak karton
Niestety odmiana, odmianie nie jest równa i są duże różnice w smaku. W pierwszym roku gdy założyłam ogródek miałam pyszna marchewkę do chrupania na surowo, do zupy za to się nie nadawała bo była bardzo słodka. Niestety nie zapisałam sobie odmiany i teraz testuje po 3 co roku żeby trafić na tą idealna 🙈

Ja miałam objawy obu ciąży 7-8 dni po owulacji. Pierwsza to był okropny ból piersi po bokach, ciągle byłam głodna i… co pół godziny musiałam zmieniać majtki, bo tyle wodnego śluzu ze mnie wypływało. I nie mówię tego w przenośni, a dosłownie. Tę ciążę straciłam w 8tc.
W drugiej ciąży też 7-8 dni po owulacji śmierdziały mi ukochane buraczki i nie mogłam ich przełknąć. Poszłam do łazienki, zrobiłam test i tam ledwo widoczna kreska cień. Następnego dnia była już wyraźna kreska🙂

reklama
Do góry