reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

@Kitsune można mi wpisać okres.
Do soboty się pięknie skończy, w niedziele miałabym drożność, a tak lipa- mój następny przedział po krwawieniu a przed owulką wypada w okresie świątecznym, więcznowu poślizg czasowy. Trudno. Od dzisiaj grzecznie zaczynamy antybiotyki, które są do odebrania w aptece popołudniu.
Miłego dnia dla Was🙂

reklama
Dziewczyny które były w ciąży mam pytanie z ciekawości. Miałyście jakieś objawy bardzo wczesnej ciąży ( których nie brałyście pod uwagę) słyszałam że są kobiety które od bardzo wczesnej ciąży mają jakieś dzięki temu wiedziały np że są w ciąży
Tak. Ból piersi, sikanie non stop, wzmożony apetyt. Co u mnie było dość niezwykłe. Objawy pojawiły się ok 6-7dpo. W 8dpo test z jasnymi krechami.

Dziewczyny które były w ciąży mam pytanie z ciekawości. Miałyście jakieś objawy bardzo wczesnej ciąży ( których nie brałyście pod uwagę) słyszałam że są kobiety które od bardzo wczesnej ciąży mają jakieś dzięki temu wiedziały np że są w ciąży
U mnie w ciąży (niestety poronionej) miałam problem ze spaniem. Budziłam się centralnie 2-3 w nocy i koniec, nie zasnę. Dodatkowo też obolałe piersi, bardziej niż na @ i też wystąpiło u mnie plamienie implantacyjne (jakoś 8-9 dpo)

A ja od wczoraj jem te polecane marchewki.
Jedną już zjadłam, była pyszna. Druga smakuje jak karton
Niestety odmiana, odmianie nie jest równa i są duże różnice w smaku. W pierwszym roku gdy założyłam ogródek miałam pyszna marchewkę do chrupania na surowo, do zupy za to się nie nadawała bo była bardzo słodka. Niestety nie zapisałam sobie odmiany i teraz testuje po 3 co roku żeby trafić na tą idealna 🙈

Ja miałam objawy obu ciąży 7-8 dni po owulacji. Pierwsza to był okropny ból piersi po bokach, ciągle byłam głodna i… co pół godziny musiałam zmieniać majtki, bo tyle wodnego śluzu ze mnie wypływało. I nie mówię tego w przenośni, a dosłownie. Tę ciążę straciłam w 8tc.
W drugiej ciąży też 7-8 dni po owulacji śmierdziały mi ukochane buraczki i nie mogłam ich przełknąć. Poszłam do łazienki, zrobiłam test i tam ledwo widoczna kreska cień. Następnego dnia była już wyraźna kreska🙂

reklama
Do góry