kicikocia
Fanka BB :)
14A ile jesteś dpo? Może jeszcze czas?
Trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła i test się zaróżowił
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
14A ile jesteś dpo? Może jeszcze czas?
Trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła i test się zaróżowił
Zmieniam lekarza także to moja pierwsza wizytaA w jakim celu idziesz? Jeśli chcesz np robić cytologię to odpada. Ale jeśli zwykła konsultacja/omówienie wyników badań itp to ja bym poszła
No to zdecydowanie lepiej iśćZmieniam lekarza także to moja pierwsza wizyta
Twoja historia na pewno będzie krążyć wśród staraczek jeszcze bardzo długo powodzeniaDziękuje Wam bardzo za te wszystkie ciepłe słowa trzymam kciuki bardzo mocno za Wasz wszystkie, u nas te starania trwały 1.5 roku, w końcu się udało mam nadzieje ze Wy również niebawem w „niewyjaśnionych okolicznościach” (jak widzicie to nie muszą być dwie kreski ) dowiecie się o małym serduszku
Twoja historia przywraca nadzieję opowiedziałam o Tobie mężowi i tak go to ruszylo, że zaczął nawet brać ze mną magiczny magnezDziękuje Wam bardzo za te wszystkie ciepłe słowa trzymam kciuki bardzo mocno za Wasz wszystkie, u nas te starania trwały 1.5 roku, w końcu się udało mam nadzieje ze Wy również niebawem w „niewyjaśnionych okolicznościach” (jak widzicie to nie muszą być dwie kreski ) dowiecie się o małym serduszku
U mnie bol miesiączkowy ale taki do wytrzymania, mniejszy niż ten typowo podczas okresu. I pełne piersi. Zdecydowanie inne niż zwykleDziewczyny które były w ciąży mam pytanie z ciekawości. Miałyście jakieś objawy bardzo wczesnej ciąży ( których nie brałyście pod uwagę) słyszałam że są kobiety które od bardzo wczesnej ciąży mają jakieś dzięki temu wiedziały np że są w ciąży
U mnie w każdej ciąży pierwszym objawem jest ciągnięcie jajników, które później trwa przez kilka tygodni. Ale to jest takie bardzo specyficzne ciągnięcie przy wstawaniu/podnoszeniu się. Drugi objaw to ciężkość piersi. Tak właściwie poza tym to nic.Dziewczyny które były w ciąży mam pytanie z ciekawości. Miałyście jakieś objawy bardzo wczesnej ciąży ( których nie brałyście pod uwagę) słyszałam że są kobiety które od bardzo wczesnej ciąży mają jakieś dzięki temu wiedziały np że są w ciąży