reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Smak mojego dzieciństwa 😅 z dużym prawdopodobieństwem, że będę dzisiaj taką piłą. Bo narobiłaś mi smaka.
Kiedyś słyszałam, że Bawarka dobra na laktację. Ale nie wiem ile w tym prawdy, bo to mądrości z lat 80/90.
O proszę! No mój współmałżonek ostatnio na wspominke żeby podał mi mleko do herbaty zrobił minę jak bym przynajmniej oświadczyła że chce soli do herbaty 🫣🤣🤣 a on do mnie na pobudzanie laktacji chyba za wcześnie

Znacie to uczucie kiedy macie tyle roboty, że nie wiecie od czego zacząć więc nie robicie nic? To właśnie ja w tym momencie 🤣🤣
To ja! 😂 najpierw stwierdziłam, że pójdę sobie zrobić kawę, przy okazji po drodze stwierdziłam że może podleje kwiatki i tak podchodzę do tego biurka jak do jeża 😅 zawsze w takim momencie przypomina mi się ten mem:
58738a6bdae17_o_full.jpg

U mnie wczoraj na usg małe pęcherzyki a wg tempki i pasków owulacja jak ta lala wczoraj/dzisiaj -.- przejdę się za tydzień na proga, bo coś czuję że jednak owulka była tylko przez tego mojego schowanego jajnika nie było widać pęcherzyka dominującego…. No nic. Idę kroić ananasa :D i mam nadzieję że w następnym cyklu owulka będzie z drugiego jajnika i nie będzie wątpliwości co do owulki :)

Wgl to ananas jest moim odkryciem staraczkowym. Przez całe życie nienawidzilam ananasa i jadłam go tylko pod postacią mieszanki krakowskiej :) a teraz na prawdę mi smakuje :)

Wiecie może o jakichś fajnych promkach z okazji black friday? Ja właśnie widziałam że lindt ma minus 30 procent i biję się z myślami czy kupować kilogram pralinek na święta czy nie… 🫣 w Mango widziałam też promki do minus 85 procent i dodatkowe minus 10 procent z kodem….

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry