Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aż za dobrzeZnacie to uczucie kiedy macie tyle roboty, że nie wiecie od czego zacząć więc nie robicie nic? To właśnie ja w tym momencie
O proszę! No mój współmałżonek ostatnio na wspominke żeby podał mi mleko do herbaty zrobił minę jak bym przynajmniej oświadczyła że chce soli do herbaty a on do mnie na pobudzanie laktacji chyba za wcześnieSmak mojego dzieciństwa z dużym prawdopodobieństwem, że będę dzisiaj taką piłą. Bo narobiłaś mi smaka.
Kiedyś słyszałam, że Bawarka dobra na laktację. Ale nie wiem ile w tym prawdy, bo to mądrości z lat 80/90.
To ja! najpierw stwierdziłam, że pójdę sobie zrobić kawę, przy okazji po drodze stwierdziłam że może podleje kwiatki i tak podchodzę do tego biurka jak do jeża zawsze w takim momencie przypomina mi się ten mem:Znacie to uczucie kiedy macie tyle roboty, że nie wiecie od czego zacząć więc nie robicie nic? To właśnie ja w tym momencie
Oh nieePrawda, też o tym słyszałam
Nie przy lodówce! Na ciepło zeżarłam z chlebkiem prawilnie!
To ja właśnie mam tą pustynię do odkurzenia. Wolałabym się pouczyćTo ja! najpierw stwierdziłam, że pójdę sobie zrobić kawę, przy okazji po drodze stwierdziłam że może podleje kwiatki i tak podchodzę do tego biurka jak do jeża zawsze w takim momencie przypomina mi się ten mem:Zobacz załącznik 1587249
Ja nic nie mówię i nie namawiam, ale była pyszna.Oh niee
Nie rób smaka
Próbowałam i u mnie nie było poprawy. Najważniejsza była wolna głowa od wszystkiegoSmak mojego dzieciństwa z dużym prawdopodobieństwem, że będę dzisiaj taką piłą. Bo narobiłaś mi smaka.
Kiedyś słyszałam, że Bawarka dobra na laktację. Ale nie wiem ile w tym prawdy, bo to mądrości z lat 80/90.