reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Dziewczyny, u mnie bijące serduszko ♥️ historia niesamowita, nie wierzyłam ze coś takiego może mi się przydarzyć. Z OM (liczyliśmy miesiączkę z 2.10) wychodzi 7 tydzień ale z pomiarow zarodka wychodzi początek 6 tygodnia. Owulacje musiałam mieć ok 20-22.10 dlatego jak robiłam test 29.10 to on nie wyszedł. To krwawienie - to po prostu musiało być jakieś krwawienie które się zdarza we wczesnej ciąży. Po drodze (jeśli pamiętacie moje wojaże) były jeszcze Clostilbegyt i drożność jajowodów🙈🙈🙈Na chwile obecna wszytsko wyglada OK ♥️ trzymajcie za nas kciuki bo do tej pory nie mogę w to uwierzyć. Żadne obliczenia nam się z lekarzem nie zgadzają, nie mamy pojecia kiedy to dziecko się poczęło. Termin zakres: miedzy 8 a 15 lipca 2024. Mam nadzieje ze spotkam Was jak najliczniej na grupie lipcowej. Czy któraś z Was bierze Clostilbegyt? Wykupiłam opakowanie na zaś 🙈
Jeju co za historia❤️❤️❤️❤️❤️ cudownie, oby kropek został tam na pozostałe 8 miesięcy 😍

reklama
U mnie cały czas testy białe
Pytałam Was ostatnio co robicie jak macie okres i wizytę u gina. Ja czekam na @ ale nadal nie przyszła. A mam jutro.wizytę na którą czekałam 5 miesięcy. Jak okres przyjdzie to zadzwonię zapytać czy mam.przyjechac czy w takiej sytuacji nie. Ale.mam nadzieje, ze nie przyjdzie i u lekarza stworzymy jakiś plan co.dalej

Pytałam Was ostatnio co robicie jak macie okres i wizytę u gina. Ja czekam na @ ale nadal nie przyszła. A mam jutro.wizytę na którą czekałam 5 miesięcy. Jak okres przyjdzie to zadzwonię zapytać czy mam.przyjechac czy w takiej sytuacji nie. Ale.mam nadzieje, ze nie przyjdzie i u lekarza stworzymy jakiś plan co.dalej
A ile jesteś dpo? Może jeszcze czas?
Trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła i test się zaróżowił 🤞🤞🤞

Nie mogłam zasnąć i włączyły mi się takie rozkminy staraczkowe 🧐 myślałam o tej laparo. Jakby się nie udało udrożnić to w sumie czy nie lepiej by było usunąć taki jajnik, żeby przynajmniej owulacja była z tego drugiego sprawnego a nie naprzemian?
A druga rozkmina, spowodowana tym że znowu dla odmiany będę miała dłuższy cykl (poprzedni 25 dni, owulka 14dc; aktualnie 19dc i owulacji jeszcze nie było) i tak się zastanawiam czy może ma na to wpływ na którym jajniku się jajko grzeje? 🤔 jak np lewy mam mniejszy, to może tam dłużej idzie? Albo wręcz odwrotnie, pęcherzyk pęka szybciej jak nie jest za duży. Takie rozważania z rana. Musiałabym zacząć chodzić i sprawdzać z której strony owulacja, ale coś nigdy nie po drodze 😅

Jeżeli chodzi o mop.parowy to miałam ten
pobrane (2).jpeg

Uwielbiałam go na tyle że.zamienilam na tą samą firmę.ale xxl żeby ogarniać naraz większą powierzchnię
shopping.jpeg

Jedynym.minusem dla.mnie są krótkie kable (moj salon ma 36m kwadratowych. A okazało się że Jak . kupowałam xxl to były już bezprzewodowe.tez 🙈

reklama
A w jakim celu idziesz? Jeśli chcesz np robić cytologię to odpada. Ale jeśli zwykła konsultacja/omówienie wyników badań itp to ja bym poszła :)

Do góry