babielato_
Fanka BB :)
@PierwszaFasolka2020 gratulacje szykują się piękne święta.. magiczny czas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja dziś ci owulaka wstawię na pocieszenie za to końcówka miesiąca szykuje się gorącaNo właśnie nie! Co to za maniery żeby dzień wolny od testowań robić na kreskach
Dawaj, popatrzymy sobie Noo ja tak czekam tylko żeby brzuszki powstawiaćTo ja dziś ci owulaka wstawię na pocieszenie za to końcówka miesiąca szykuje się gorąca
Ja bardzo wierzę że z 1 grudnia zmienię grupę na mamuśki z wamiDawaj, popatrzymy sobie Noo ja tak czekam tylko żeby brzuszki powstawiać
Ojej nieee... Herbata z mlekiem dla mnie brzmi źle Ale apropo jedzonka, to właśnie wrąbałam 3 kiełbasy. Tak mi się już w labie kręciło w głowie z głodu, że po powrocie do domu się rzuciłam jak świnia do korytaA pro po tematu jedzenia. Mi od jakiegoś czasu spakują Bawarki herbaty z mlekiem jak ktoś nie wie xd w Szwecji często takie mi robili i zasmakowało raz na jakiś czas moje - guilty pleasure
Haha wyobrażam sobie jak stoisz przy lodówce z tymi kiełbasami. Dobra kiełbasa nie jest zła. Niestety spróbuję na święta dopiero wiesz co nie czuć mleka w herbacie jest taka delikatna mogę śmiało powiedzieć że mógłby to być zamiennik kawy z mlekiem ale lubię też wrąbać cały słoik ogórków konserwowych więc wieszOjej nieee... Herbata z mlekiem dla mnie brzmi źle Ale apropo jedzonka, to właśnie wrąbałam 3 kiełbasy. Tak mi się już w labie kręciło w głowie z głodu, że po powrocie do domu się rzuciłam jak świnia do koryta
Smak mojego dzieciństwa z dużym prawdopodobieństwem, że będę dzisiaj taką piłą. Bo narobiłaś mi smaka.A pro po tematu jedzenia. Mi od jakiegoś czasu spakują Bawarki herbaty z mlekiem jak ktoś nie wie xd w Szwecji często takie mi robili i zasmakowało raz na jakiś czas moje - guilty pleasure
Idę zrobić kiełbasę na ciepłoOjej nieee... Herbata z mlekiem dla mnie brzmi źle Ale apropo jedzonka, to właśnie wrąbałam 3 kiełbasy. Tak mi się już w labie kręciło w głowie z głodu, że po powrocie do domu się rzuciłam jak świnia do koryta
Prawda, też o tym słyszałamSmak mojego dzieciństwa z dużym prawdopodobieństwem, że będę dzisiaj taką piłą. Bo narobiłaś mi smaka.
Kiedyś słyszałam, że Bawarka dobra na laktację. Ale nie wiem ile w tym prawdy, bo to mądrości z lat 80/90.
Nie przy lodówce! Na ciepło zeżarłam z chlebkiem prawilnie!Haha wyobrażam sobie jak stoisz przy lodówce z tymi kiełbasami. Dobra kiełbasa nie jest zła. Niestety spróbuję na święta dopiero wiesz co nie czuć mleka w herbacie jest taka delikatna mogę śmiało powiedzieć że mógłby to być zamiennik kawy z mlekiem ale lubię też wrąbać cały słoik ogórków konserwowych więc wiesz