reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Ja dziś jestem taka wypruta totalnie przez pogodę. Do tego też wpieprzam na potęgę bo przez to wyprucie tylko siedzę i sięgam po coś dobrego 🙈 A od południa co jakiś czas mnie jajnik kluje jakby mi ktoś igłę tam wbijał. Taki ostry bol na 3 sekundy i zaraz znika. Idę się dziś szybciej położyć żeby to przespać i może jutro będzie lepiej.
Dobrej nocy!

reklama
Dziewczyny, u mnie bijące serduszko ♥️ historia niesamowita, nie wierzyłam ze coś takiego może mi się przydarzyć. Z OM (liczyliśmy miesiączkę z 2.10) wychodzi 7 tydzień ale z pomiarow zarodka wychodzi początek 6 tygodnia. Owulacje musiałam mieć ok 20-22.10 dlatego jak robiłam test 29.10 to on nie wyszedł. To krwawienie - to po prostu musiało być jakieś krwawienie które się zdarza we wczesnej ciąży. Po drodze (jeśli pamiętacie moje wojaże) były jeszcze Clostilbegyt i drożność jajowodów🙈🙈🙈Na chwile obecna wszytsko wyglada OK ♥️ trzymajcie za nas kciuki bo do tej pory nie mogę w to uwierzyć. Żadne obliczenia nam się z lekarzem nie zgadzają, nie mamy pojecia kiedy to dziecko się poczęło. Termin zakres: miedzy 8 a 15 lipca 2024. Mam nadzieje ze spotkam Was jak najliczniej na grupie lipcowej. Czy któraś z Was bierze Clostilbegyt? Wykupiłam opakowanie na zaś 🙈
Wspaniała wiadomość 😍 niech ten mały wojownik rośnie zdrowo 😍

A ja dziś mam dziwny dzień. Gadałam z koleżanką z pracy przez tel. Wiedziała o ciąży i o poronieniu i zadzwoniła pogadać, zapytać jak się czuje itd. Zryczałam się. Nie sądziłam że jeszcze tyle łez z siebie wycisnę. Myślałam, że już dużo lepiej ze mną. 🤦 Oczywiście po rozmowie ze stresu znowu mnie brzuch rozbolał 🤦
Jutro ta nieszczęsna wizyta. Mam nadzieję że tym razem już dojdzie do skutku. I sama nie wiem czego mam się po tej wizycie spodziewać 🤷

ja właśnie żarłam barszcz, a jeszcze przede mną koktajl 🤦‍♀️ bleeeeeee

Ale już progesteron działa, bo najchętniej bym zjadła kwaśne żelki, zagryzła czekoladą i słonymi paluszkami i zapiła colą. Tak w jednym gryzie najlepiej, żeby się tak pięknie te smaki zmieszały 😂
Bolilolku, ja już trzymam kciuki za piąteczek, a potem to dla Ciebie już tylko buraczki w takiej postaci:

Załączniki

• FB141A48-ACE1-41DB-82AC-7C1FA1F03A23.jpeg
    FB141A48-ACE1-41DB-82AC-7C1FA1F03A23.jpeg
    151,5 KB · Wyświetleń: 59
Dziewczyny, u mnie bijące serduszko ♥️ historia niesamowita, nie wierzyłam ze coś takiego może mi się przydarzyć. Z OM (liczyliśmy miesiączkę z 2.10) wychodzi 7 tydzień ale z pomiarow zarodka wychodzi początek 6 tygodnia. Owulacje musiałam mieć ok 20-22.10 dlatego jak robiłam test 29.10 to on nie wyszedł. To krwawienie - to po prostu musiało być jakieś krwawienie które się zdarza we wczesnej ciąży. Po drodze (jeśli pamiętacie moje wojaże) były jeszcze Clostilbegyt i drożność jajowodów🙈🙈🙈Na chwile obecna wszytsko wyglada OK ♥️ trzymajcie za nas kciuki bo do tej pory nie mogę w to uwierzyć. Żadne obliczenia nam się z lekarzem nie zgadzają, nie mamy pojecia kiedy to dziecko się poczęło. Termin zakres: miedzy 8 a 15 lipca 2024. Mam nadzieje ze spotkam Was jak najliczniej na grupie lipcowej. Czy któraś z Was bierze Clostilbegyt? Wykupiłam opakowanie na zaś 🙈
Cudowna wiadomość 🥲❤️🥰 Kciuki za spokojnych 9 miesięcy. Po takim szalonym początku to już musi być nuda teraz 🍀✊🏻

Gratulacje 🥰

reklama
Do góry