Współczuję dla mnie osobiście jelitówka to gorsze dziadostwo od wszelkich innych dziecięcych infekcji Obyś się nie zaraziła i oby dzieci szybko to przeszłyZgadnijcie w czyim domu zapanowała grypa żołądkowa i kto dzięki swojej błyskawicznej reakcji uratował nowe łóżko przed ale musiał myć cały wc-et, bo 6 latek nie trafił ???
No ja
Jutro czeka mnie ciekawy dzień
Kochana to dobrze, że dałaś upust emocjom. Dobrze, że porozmawiałaś z koleżanką - takie rozmowy są czasem potrzebne. Ja po poronieniu przez 2tyg.ryczalam ale zaraz potem stanęłam na nogi, choć nie mogłam sobie wcześniej tego wyobrazić. Może i u Ciebie będzie podobnieA ja dziś mam dziwny dzień. Gadałam z koleżanką z pracy przez tel. Wiedziała o ciąży i o poronieniu i zadzwoniła pogadać, zapytać jak się czuje itd. Zryczałam się. Nie sądziłam że jeszcze tyle łez z siebie wycisnę. Myślałam, że już dużo lepiej ze mną. Oczywiście po rozmowie ze stresu znowu mnie brzuch rozbolał
Jutro ta nieszczęsna wizyta. Mam nadzieję że tym razem już dojdzie do skutku. I sama nie wiem czego mam się po tej wizycie spodziewać
Powodzenia jutro na wizycie Szkoda, że trzeba tak daleko jechać ale mus to mus...Dołączam do grona rozchorowanych. Mam nadzieję, że gin mnie jutro przyjmie z gilem, bo to wizyta ostatniej szansy przed wylotem. Jadę 100 km do Łodzi na wizytę o 21.00 I zaraz wracam. Idę tylko na gruntowny przegląd. Mam nadzieję, że nie ma tragedii po tych wszystkich procedurach i lekach.
@Anelili trzymam mocno kciuki za wizytę. Wiem, że się zamartwiasz, ale popatrz na historię @PierwszaFasolka2020 Jak ma być dobrze to będzie. A ma być!!!!
Dziewczyny, które teraz czekają na rozstrzygnięcia, czytam i przeżywam Wasze dwie kreseczki i trzymam kciuki i wierzę, że będzie wspaniale
Ja nie wiem co będzie z moją ciążą i tak się będę stresować najbliższe dni, bo jak cb to do tygodnia się to rozstrzygnie...
Oo też ostatnio myślę o mopie parowym ale kurde ja mam w domu podłogę drewnianą i czytała, że nie można za bardzo na drewniePosiadaczki mopów parowych - jakie marki/modele polecacie? Może się skusze na na black Friday