reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Są tu jakieś fitstaraczki? Macie do polecenia jakieś fajne i dobre gumy oporowe, które nie będą się zwijać? Bo jak wczoraj swoimi gumami z dechnatlonu rzuciłam o podłogę to do dzisiaj nie mam cierpliwości ich podnosić :D
No i standardowo - nie za miliony ;)

Ja polecam z Deep breath Gumy materiałowe. Sztosik i się nie zwijają
Tylko ja nie fit staraczka i nie katuje ich za często 😂

Chiński kalendarz płci 🙈 mi się nie sprawdził
To ja jestem zaprzeczeniem wszystkich teorii 😁 z resztą ja nawet w przesądy nie wierzę i jakoś u mnie się nie sprawdzają 😉 ale opowiem Wam śmieszna sytuację z ostatnich tygodni. Ogólnie w życiu przeszło mi przez drogę wiele czarnych kotów i jakoś pecha nie przynosiły. Starszy za to już wierzy w takie głupoty i ostatnio idziemy sobie na spacer, a tu kot czarny będzie przechodził nam drogę 🙈 Mówię do Starszego, że będzie mieć pecha i zaczynam się z niego śmiać na całego. Kot nagle jakby dostał strzał i zawrócił 😂 no i mężu nie mial pecha 🤣🤣

Ostatnia edycja:
@nikaplis jak tam wczoraj na wizycie?
o kochana dziękuję że pytasz, siedziałam cicho bo mam dostać dokładny raport i wtedy chciałam uderzyć z pytaniami.

Ogólnie "nic nie widać niepokojącego" i że dokładny opis obrazu będzie u mojego lekarza w przeciagu 4dni. Jedyne czego się dowiedziałam to że endometrium jakieś 9mm. Czy to ok na jakieś 6dni po owulacji? 🙏

To ja jestem zaprzeczeniem wszystkich teorii 😁 z resztą ja nawet w przesądy nie wierzę i jakoś się u mnie jej sprawdzają 😉 ale opowiem Wam śmieszna sytuację z ostatnich tygodni. Ogólnie w życiu przeszło mi przez drogę wiele czarnych kotów i jakoś pecha nie przynosiły. Starszy za to już wierzy w takie głupoty i ostatnio idziemy sobie na spacer, a tu kot czarny będzie nam przechodził nam drogę. Mówię do Starszego, że będzie mieć pecha i zaczynam się z niego śmiać na całego. Kot nagle jakby dostał strzał i zawrócił 😂 no i mężu nie mial pecha 🤣🤣
Ja to jestem podobnie jak Twój mąż... niby człowiek wie, że to przesądy ale jakoś tak chcąc nie chcąc jak się później coś nie uda to jest na co zwalić 😅

Pewnie na bazie tego kalendarza chińskiego. Te metody wszystkie są śmieszne, bo zawsze się znajdzie ktoś komuś się to sprawdzi bo nadal to zawsze 50% szansy na sukces :D
Mi się sprawdziło na podstawie tego kalendarza chińskiego 😂
Niestety tak 😁 chociaż mi się sprawdziło że sex przed owu - dziewczynka a sex w owu - chłopiec.
U mnie to samo 😆 Sex 12 godzin po pozytywnym teście owu i jeb facet🙈 ale wiadomo-zawsze jest 50/50 😊

reklama
o kochana dziękuję że pytasz, siedziałam cicho bo mam dostać dokładny raport i wtedy chciałam uderzyć z pytaniami.

Ogólnie "nic nie widać niepokojącego" i że dokładny opis obrazu będzie u mojego lekarza w przeciagu 4dni. Jedyne czego się dowiedziałam to że endometrium jakieś 9mm. Czy to ok na jakieś 6dni po owulacji? 🙏
Ja miałam 10mm i usłyszałam że jest wystarczające więc myślę że u Ciebie też jest ok 🙂

Do góry