reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Ja to jestem podobnie jak Twój mąż... niby człowiek wie, że to przesądy ale jakoś tak chcąc nie chcąc jak się później coś nie uda to jest na co zwalić 😅
Tu masz rację, ale w jego rodzinie to jest już aż do przesady. Ciężarna nie może być chrzestna itp. W tym wszystkim jest najlepsze to że Ci ludzie są naprawdę wierzący i bogobojni więc tym bardziej nie rozumiem 🤦🏻‍♀️

reklama

Załączniki

• Screenshot_20231116_104902_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20231116_104902_Samsung Internet.jpg
    283,8 KB · Wyświetleń: 64
o kochana dziękuję że pytasz, siedziałam cicho bo mam dostać dokładny raport i wtedy chciałam uderzyć z pytaniami.

Ogólnie "nic nie widać niepokojącego" i że dokładny opis obrazu będzie u mojego lekarza w przeciagu 4dni. Jedyne czego się dowiedziałam to że endometrium jakieś 9mm. Czy to ok na jakieś 6dni po owulacji? 🙏
tak, to już ładne endo😉

Dziewczyny doświadczone w testach (tak jak bym była niedoświadczona 😂) czy kreski ciążowe Wam po wyschnięciu robiły się wyraźniejsze czy na odwrót 🤔❓

reklama
Hmm a jak tak się zastanawiam, jak się to odnosi do IVF. Jako poczęcie liczę miesiąc, kiedy powstały moje zarodki?🤔 czy kiedy zostaną przetransferowane?😁 bo może być kolizja płci dla obu założeń 😉
Twój przypadek jest jeszcze nie przebadany, więc zobaczysz jak urodzisz 😁 będziesz mogła nazwać się odkrywanią 😂 tylko gorzej jak z żadną datą nie będzie się zgadzać 🤣🤣🤣

Do góry