reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Ja to jestem podobnie jak Twój mąż... niby człowiek wie, że to przesądy ale jakoś tak chcąc nie chcąc jak się później coś nie uda to jest na co zwalić 😅
Tu masz rację, ale w jego rodzinie to jest już aż do przesady. Ciężarna nie może być chrzestna itp. W tym wszystkim jest najlepsze to że Ci ludzie są naprawdę wierzący i bogobojni więc tym bardziej nie rozumiem 🤦🏻‍♀️

reklama

Załączniki

• Screenshot_20231116_104902_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20231116_104902_Samsung Internet.jpg
    283,8 KB · Wyświetleń: 67
o kochana dziękuję że pytasz, siedziałam cicho bo mam dostać dokładny raport i wtedy chciałam uderzyć z pytaniami.

Ogólnie "nic nie widać niepokojącego" i że dokładny opis obrazu będzie u mojego lekarza w przeciagu 4dni. Jedyne czego się dowiedziałam to że endometrium jakieś 9mm. Czy to ok na jakieś 6dni po owulacji? 🙏
tak, to już ładne endo😉

Dziewczyny doświadczone w testach (tak jak bym była niedoświadczona 😂) czy kreski ciążowe Wam po wyschnięciu robiły się wyraźniejsze czy na odwrót 🤔❓

reklama
Hmm a jak tak się zastanawiam, jak się to odnosi do IVF. Jako poczęcie liczę miesiąc, kiedy powstały moje zarodki?🤔 czy kiedy zostaną przetransferowane?😁 bo może być kolizja płci dla obu założeń 😉
Twój przypadek jest jeszcze nie przebadany, więc zobaczysz jak urodzisz 😁 będziesz mogła nazwać się odkrywanią 😂 tylko gorzej jak z żadną datą nie będzie się zgadzać 🤣🤣🤣

Do góry